Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel Olje kjølere

Motorsykkel olje kjølere er viktig for livet til alle motorsykkel motorer. De bidrar til å holde motoren presterer på topp nivå. De også forbedre utseendet på sykler. De er definitivt en god investering for enhver motorsykkel eier som ønsker å holde sin sykkel i topp stand. Funksjon

motoren på en motorsykkel er en forbrenningsmotor. Den har innvendige bevegelige deler som skaper friksjon. Oljen blir brukt for å smøre friksjonen skapt av metall beveger seg mot metall, for eksempel to tannhjul dreie sammen. Friksjonen skapt genererer varme, noe som kan føre til ekstreme temperaturer og mekanisk og /eller termisk sammenbrudd. Olje brukes til å flytte varmen ut av motoren ved hjelp av en oljepumpe.
Typer
p Det er to standard måter å kjøle forbrenningsmotorer. En måte er gjennom en luftkjølt, finned radiator, ved hjelp av frostvæske å utbetale varmen fra motoren. En vannpumpe løper denne type kjøler. Oljen kjølesystemet er den andre typen av system, men de to systemene kan kombineres. Den vannkjølingssystem har også en olje kjølesystem.
Egenskaper

ekstern oljekjøler brukt i varmen utbetaling prosessen er vanligvis sylindrisk form. Gjennomsnittlig størrelse er 1 1/8 inches bredt med 9 inches lang, med et inntak der oljen vil gå inn og bli avkjølt, og en stikkontakt for å sende oljen tilbake til motoren til en redusert temperatur. Disse kjølere vanligvis kommer i billet aluminium og noen ganger er forkrommet. Det er også en valgfri enkelt ned-rør oljekjøleren som har en samsvarende ovenifra beholderen i stedet for en andre ned-røret. Denne beholderen kan brukes til å holde papirene som forsikring papirer og registrering. De fleste eksterne oljekjølere er festet med braketter ved hjelp av enkle eller doble ned-rør på forsiden av motorsykkelen rammen.
Fordeler

En fordel med en motorsykkel olje Kjøleren forlenget levetid for en forbrenningsmotor ved avkjøling av motorolje. Reduksjon av friksjon av olje avkjølt fra en ekstern kjøler er en ekstra fordel. De eksterne oljekjølere kan kle opp fronten av rammen av motorsykkelen ved å styrke motorsykkelens utseende. Den største fordelen er besparelser av penger i reparasjoner og forlenget levetid for motoren.
Identifikasjon

motorsykkel oljekjøler er festet til rammen av motorsykkelen. Det er vanligvis et rør eller to rør som har eksterne kjøleribber. Normalt luftkjølte motorer bruke denne type kjølesystem. Disse er vanligvis laget av aluminium fordi det er lett og mer kostnadseffektivt å kaste.
Historie

Motorsykkel produksjon av 1900 brukt olje i motorer, men som motorsykler har utviklet seg over år med høyere kompresjon og høyere turtall motorer, behovet for bedre kjøling ble nødvendig. Jo høyere turtall motorer produsere mer varme, og for å fjerne varmen fra motoren, er nye produkter blitt utviklet for forbrenningsmotorer kjøleprosessen. Dette forlenger levetiden på motorene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106239.html

Previous:
Next:

motorsykler