Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er Motorcycle Førerkort Krav i California?

Motorsykler er et vanlig transportmiddel. Konsesjonskrav og ulike klasser av lisens i staten California kan avvike fra de i andre stater. Definisjon

Ifølge California DMV, er en motorsykkel en bil som har et sete og er utformet for å reise på ikke mer enn tre hjul. Det må ha en frontlys, bremselys, blinklys og sidespeilene.
California Licensing

I California, for å bli lisensiert, kan skriftlig og førerprøve må være bestått; en søknad må betales for og gjennomført, en synsundersøkelse må være bestått;., og en tommel print og foto gitt til DMV
klasse M1

En klasse M1 motorsykkel lisens er utformet slik at en sjåfør til å drive enhver og alle tohjuls motorsykler eller motordrevne sykluser, for eksempel en moped eller motorisert scooter.
klasse M2

En klasse M2 lisens er forskjellig fra en M1 lisens i at du kan betjene en moped, motorisert sykkel, motorisert scooter, eller en sykkel med en påmontert motor.
lisensen

En kunnskapsbasert test samt en ferdighetsprøve på motorsykkelen er pålagt å skaffe en motorsykkel lisens i delstaten California. Dette inkluderer informasjon, ideer og praksiser som finnes i Department of Motor Vehicles (DMV) manualen.
Basic Riders Course

Nye motorsykkel ryttere oppfordres til å melde deg på et California Motorsyklist Safety Program (CMSP) som introduserer nye ryttere til de deler av en motorsykkel, riding ferdigheter og lover i henhold til DMV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106362.html

Previous:
Next:

motorsykler