Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

ATV hjelm lover

Som all-terreng kjøretøy stige i popularitet, så også gjør antall ATV-relaterte skader og dødsfall. Mange eksperter er enige om at riding en ATV er en farlig sport, og lover har blitt satt på plass for å beskytte ATV ryttere. Men, som med all annen idrett, må deltakerne ha skikkelig verneutstyr --- hjelm kan bety liv eller død. Hva gjør en hjelm?

En hjelm er en ATV rytter single-viktigste verktøy, beskytte rytterens hjernen fra alvorlige traumer. Hjelmer oppnå sine mål ved å spre kraften av en innvirkning på tvers av den stive ytre skall. Dersom det første sjokket er for alvorlig, vil hjelmen sprekke i et forsøk på å absorbere så mye av effekten som mulig. Det resterende kinetiske energi bli absorbert av hjelmens liner, som vanligvis er sammensatt av støtabsorberende polystyrenskum. Studier utført av National Highway Traffic Safety Administration viser at en hjelm kan være effektive i å forebygge alvorlig hjerneskade med opp til 69 prosent.
Behovet for ATV hjelm lover

Som skader og dødsfall har økt, har NHTSA og Consumer Product Safety Commission gjennomført studier for å fastslå årsaken til disse ulykkene. Resultatene fra disse studiene viser at, som motorsyklister, er den primære skade og /eller dødsårsaken i en all-terrain vehicle relaterte ulykker fra hodeskade. Videre, som antall barn skadet eller drept når man kjører en ATV fortsetter å stige, stiger behovet for mandat verneutstyr og riktig rytter utdanning i tillegg.
State ATV hjelm lover

p Som det ikke er en føderal lov som krever bruk av hjelm for ATV ryttere, må statlige myndigheter påvirke hjelm lover innenfor sine jurisdiksjoner, hovedsakelig plassere den nødvendige bruk av hjelm på unge ryttere under 18 år. Stater med hjelm lover krever at ryttere og deres passasjerer bruke hjelm som er godkjent av den føderale Dept. of Transportation og vernebriller til alle tider. Foreløpig 32 stater har en slags hjelm lov, med Iowa bare krever bruk av hjelm når man kjører på offentlig finansierte stier og parker. Som i denne tiden, de resterende 18 statene som ikke har noen form for ATV hjelm loven på plass er Alabama, Arkansas, Colorado, Connecticut, Hawaii, Illinois, Indiana, Kansas, Maryland, Mississippi, Nebraska, Montana, Nevada, Ohio, Oklahoma, South Carolina, Vermont og Washington.
Barn og ATV Hjelmer

Selv om mange unge ATV-modellene er utstyrt med speed-Begrense guvernører og har en tendens til å være mindre ved design , mange barn mangler kompetanse og erfaring som trengs for å håndtere mange av de situasjonene som oppstår når man rir. Ulykker, ofte forårsaket av et barn riding utover sine ferdigheter, kan skje alt for lett. Dessverre disse ulykkene ofte ender tragisk, med barn under 16 år sto for nesten 20 prosent av alle ATV-dødsfall. Tilsyn av en voksen kan gi den sikreste miljøet mulig, men en skikkelig hjelm må brukes for å forhindre en mindre ulykke fra å bli et mareritt.
Annet perspektiv

En studie av Cincinnati Children Hospital Medical Center undersøkte ATV-relaterte skader i den amerikanske delstaten Ohio over en seks års periode mellom 1995 og 2001. Sin studie fokusert primært på skader som involverte barn, avslører at skaden alvorlighetsgrad poeng, en anatomisk scoring system brukes til å gi en samlet poengsum for pasienter med flere skader, av en hjelm og un-helmeted barnet hadde lite signifikant forskjell. Studien konkluderte med at hjelm ikke gi noen betydelig kilde til beskyttelse for barn riding ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106462.html

Previous:
Next:

motorsykler