Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Front senkesett på Harley

Harley-Davidsons touring motorsykler har et rykte for en glupsk appetitt for langdistanse ritt og er godt utstyrt for å sikre at rytteren er komfortabel mens i salen. Dessverre, kan avstanden fra salen til asfalten skremme kortere ryttere, som må stå på tuppen av tærne for å holde motorsykkelen oppreist på stopplys. Heldigvis tilbyr Harley-Davidson et kit for å redusere høyden på sykkelen ved en tomme, og gir et solid fotfeste for den vertikalt utfordret. Installasjon krever imidlertid en god del tekniske evner. Du trenger
Front senkesett (Part # 54564-09)
Torx socket satt
Hex socket satt
Stikknøkkel
Catch bassenget eller container
Håndklær eller filler
Fork pakningsdriver
Fork olje (HD E-type væske)
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på en heis eller stå og fjerne fronten bremsekalippernes ( s), fender og hjulet. Løsne klype boltene på trippel klemme og skyv forgaflene nedover for å fjerne dem.
2

Demonter gafler individuelt, trekke gaffel våren ut av røret og drenering gaffelen oljen i en kum eller container.
3

Sett fjæren i gaffelen røret og plasser gaffelen, opp-ned, på en klut eller håndkle. Trykk nedover og opprettholde trykket for å komprimere gaffelen våren. Fjern monteringsskruen fra bunnen av den nedre gaffel ben og frigi kompresjonen på fjæren. Trekk våren, blåse ventilen, og demper røret fra gaffelen tube. Fjern rebound våren fra spjeldet stang. Du kan nå forkaste våren og demper stang.
4

Split gaffel røret og nedre gaffel beinet ved å fjerne låseringen som blir med dem. Fjern gaffel olje segl, segl spacer, busker, og olje lås stopp. Kast alt med unntak av segl spacer og olje lås stopp.
5

Installer returen våren på ny demper røret. Skyv spjeldet rør og oljen låsen stopperen inntil gaffel-røret. Sett gaffel rør inn i den nedre gaffel beinet. Skyv en ny foring, etterfulgt av spacer segl og gaffel olje segl, ned røret og inn i den nedre gaffel beinet.
6

Drive gaffelen oljepakning i gaffelen tube til festene sporet er synlig på innsiden av den nedre leppe gaffel benet. Skyv holdeklipsen ned gaffel røret og sette det inn i sporet i den nedre gaffel beinet.
7

Skyv slag ventil i gaffel røret og installere våren over det, setter inn tungt coiled slutten av fjæren inn i røret først. Plasser gaffelen, opp-ned, på en klut eller håndkle. Trykk nedover og opprettholde trykket for å komprimere gaffelen våren. Sett inn en ny skruen inn i hullet på undersiden av nedre gaffel beinet.
8

Snu gaffel høyre side opp og trekk våren ut av røret. Fyll gaffel rør med gaffel olje, og legger til 11,2 gram av olje gjennom toppen av gaffelen tube. Reinstallere gaffel våren, tungt kveilet enden først og skru gaffelen pluggen på gaffelen tube.
9

Gjenta på andre gaffel og sett på motorsykkelen. Sett tilbake det fremre hjulet, fender, og bremsekalippernes (s).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106107.html

Previous:
Next:

motorsykler