Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Honda motorsykkel Seat

For å få tilgang til de fleste interne deler på noen Honda motorsykkel, må setet fjernes. Så, er det viktig at du kan utføre denne oppgaven enkelt og raskt. Prosessen er ganske enkel, og krever bare grunnleggende, lett oppnåelig husholdning verktøy. Du trenger
Standard pipenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Trekk motorsykkelen til et åpent, lett tilgjengelig sted og lene den mot en solid overflate, eller støtte den opp med et senter stativ. Kontroller at motorsykkelen er svært sikker, og at den ikke velter. Sjansene er, vil du måtte moment en bolt eller to, og du ønsker ikke å løsne sykkelen og få den til å falle over.
2

Bruk en pipenøkkel til å fjerne sikringsboltene på bak på begge sider av setet. Vær forsiktig så du ikke å kle disse boltene, som du er nødt til å bruke dem ofte til å fjerne og feste setet.
3

Trekk plast side-paneler på sykkelen fra hverandre. Ikke trekk dem veldig langt, da det kan føre til at panelene å bøye og bleke, eller til pause.
4

Skyv setet bakover mot bakskjermen, mens du fremdeles holder panelene vekk fra hverandre . Dette vil tillate foran tappen på setet for å gli ut fra sin sikre låsen.
5

Trekk setet resten av veien av og sett den til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106365.html

Previous:
Next:

motorsykler