Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en rask Detach frontruten på en Harley

Harley-Davidson er en av de mest ikoniske navnene i motorsykler. For godt over 100 år, har Harley vært å lage noen av de mest kjente motorsykler i verden. Eierne har alltid likt å tilpasse sine sykler, og Harley gjør et bredt spekter av tilpassede deler og tilbehør for enhver smak. Frontruter er en viktig funksjon for de fleste eiere, og Harley produserer en rask løsne frontruten som gjør det enkelt å legge til eller fjerne i noen få enkle trinn. Her er noen retningslinjer for å komme i gang. Du trenger
skrutrekker
Rag
Wrench
Nivå
Vis flere instruksjoner
en

Tørk dine gafler rene før du installerer ny maskinvare. Enhver grus eller skitt under festebraketter kan skade din motorsykkel, så en ren overflate er viktig.
2

Løsne eksisterende øverst til høyre bolt på gaffel. Du må løsne alle fire bolter på gaffelen for å erstatte dem med nye festeanordningene.
3

Ta den nye monteringsutstyr fra pakken og installere den første nye bolt i hullet som du bare fraflyttet. Pass på å stramme den godt, men ikke over-stramme som du kanskje trenger å omstille når du monterer frontruten.
4

Skru høyre bolt på motorsykkelen gaffel og erstatte den med den nye bolt. Fortsett denne prosessen til du har erstattet alle fire eksisterende bolter med de nye monteringsutstyr bolter.
5

Sjekk dine bolter med ditt nivå for å være sikker på at de er på linje. Boltene må sitte selv med hverandre å riktig holde frontruten.
6

Skyv frontruten inn gummifestene på brakettene og lukke klemmene. De kan kreve litt press som de kan være vanskelig å lukke.
7

Sit på motorsykkelen for å sørge for at frontruten er i riktig høyde. Du kan åpne klemmene og skyv frontruten opp eller ned etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106245.html

Previous:
Next:

motorsykler