Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er en Derby Cover?

En derby cover er en metallplate, vanligvis laget av stål, som brukes til å dekke clutch av motorsykler. Dens viktigste verktøyet er å beskytte arbeidet i clutch fra muligens skadelig støv og andre mulige forurensninger. Custom Design

Spesialdesignet derby platene er ganske vanlig på Harley Davidson motorsykler, som de fremme individualitet og fri sjel forbundet med disse maskinene. Utformingen gravert på plate er vanligvis valgt av sykkelens eier med spesiell symbolsk uttrykk i tankene. For eksempel, hvis rytteren er en die-hard Harley aficionado, er det et bredt utvalg av krom derby plater gravert med diverse Harley hederstegn. Den klassiske Derby dekselet er laget av enkle glatte ferdige krom fri for graveringer.
Modeller og priser

Vanligvis derby deksler tilbys i tre-hull eller fem-hull modeller, avhengig av spesifikasjonene på sykkelen den blir koblet til. De fem-hull dekselet er tenkt å tilby mer holdbarhet og beskyttelse (Wilson og Rafferty, 2001). Ettersom det er et bredt utvalg av derby dekker å velge mellom er det også en lang rekke priser. Nedre enden dekker gå for rundt $ 7, mens de høyere enden dekker kan komme så høyt som $ 400, spesielt hvis de er gullbelagt og tjene andre funksjoner, for eksempel å holde bilskilt.
Essential er verktøyet

Siden derby deksler ligger i et lett tilgjengelig del av sykkelen, de er relativt enkle å endre. Cycle mekanikere må alltid fjerne derby dekselet når du sjekker de interne mekanismene for overføring. For eksempel, for å sjekke om de kaste ut lagrene må endres, er det viktig å fjerne derby dekselet først. Hvis ved et uhell, er det derby dekselet ikke re-installert eller er skadet, kan arbeidet i overføringen bli alvorlig svekket. En vanlig feil som syklister gjør, ifølge Woodring og Love (2006), er bytte av o-ringen under en skjev derby dekselet uten å endre dekselet. Forfatterne viser at en skjev dekning kan være like ille som en skadet en, eller i noen tilfeller, som ikke å ha en i det hele tatt.
Etymology

opprinnelse av derby dekselet er vanskelig å identifisere. Begrepet "Derby cover" er ikke oppført i Oxford English Dictionary. Den kan ha blitt oppkalt etter derby hat som også var en pryd for uttrykk. Dette formodning er svært sannsynlig siden de første Harley Davidson ble fabrikkert rundt samme tid som derby hatter var på mote i USA, og ble båret av noen eccentrically overdådige personer som deltok på Kentucky Derby hesteløp.
Hensyn

Siden derby dekker kommer i så mange forskjellige utførelser, kan det være vanskelig å velge den som er perfekt for deg. Hvis du ikke liker å følge flokken, ville en god ide være å designe din egen og få det tilpasset gravert. Det er flere derby dekke gravører på internett som hvem som har lang erfaring i håndtering av dette produktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106352.html

Previous:
Next:

motorsykler