Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Fuel Treatment

Mange produkter til behandling av motorsykkelen drivstoff eksisterer, men de hovedsakelig faller inn i to viktige kategorier. Både tjene til å holde motorsykkelens innvendige rene og rust-fri, slik at du har en lang og hyggelig tid til å ri i mellom planlagt vedlikehold avtaler. Riktig drivstoff behandling kan bidra til å sikre lang levetid på din favoritt motorsykkel. Rengjøring av drivstoffsystemet

Mye som plakk kan tette blodårene dine, så kan også ekkel mineral innskudd buildup tette de delikate linjer med motorsykkelen sin drivstoffsystemet. De er vilkårlige om hvor de akkumuleres, også --- det er derfor det er svært lurt å bruke en hederlig boks med motorsykkel-spesifikke drivstoff system renere gang en stund som en del av vanlig vedlikehold rutine.

Maskiningeniør Adam Wade, forfatter av Motorcycle Fuel Injection Handbook, råder bruke din normale planlagte serviceintervaller som en praktisk målestokk for når man skal bruke en god drivstoffsystemet renere. Wade råder også at hvis dine turer på sykkelen din har en tendens til å være kortere i varighet, bør du vurdere å bruke en slik en additiv oftere. Hver gang du stopper og starter motorsykkelen er en ny mulighet for mineralforekomster å ha sin måte med drivstoffsystemet, og du ønsker å beskytte den så godt som du muligens kan. Rådfør deg med motorsykkel butikk manual for instruksjoner fra produsenten når og hvor ofte du bør utføre rutinemessige vedlikeholdsoppgaver på sykkelen din (se Referanse 2).

Ulike rengjøringsmidler eksisterer for drivstoff-injisert og carbureted sykler. Sjekk for å være sikker på at produktet du kjøper vil fungere med din type motorsykkel før du kjøper.
Vinterisering
p Hvis du bor i et klima hvor vintrene er for kaldt å ri for en del av året, eller hvis du skal på en lang tur, og vil ikke bli riding motorsykkelen for en stund, vinterklargjøringen sykkel. Bortsett fra å sørge for at batteriet ikke går flatt, behandle drivstoff med drivstoff stabilisator, som Sta-Bil. Denne typen behandling sammen med å fylle tanken helt før lagring for vinteren vil bidra til å beskytte din sykkel. Kondens kan bygge opp i en bensintank og fuel-systemet, noe som gjør det til et fantastisk miljø for rust å spise unna på din elskede motorsykkel fra innsiden og ut. Legge til et drivstoff stabilisator og fylle tanken en siste gang før lagring kan hindre at dette skjer.

Motorsykkel Mechanics Institute instruktør Mike Ross legger til at vinterkonservering er et nødvendig skritt for enhver motorsykkel, enten det er drivstoff-injisert eller carbureted ( se referanse 1).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106506.html

Previous:
Next:

motorsykler