Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Face Shield av en Bell hjelm

The Bell Selskapet har produsert motorsykkel sikkerhetsutstyr i mange år. Bell gjør en rekke motorsykkel hjelmer for alle typer racing og street riding applikasjoner. En skikkelig slitt hjelm kan redde livet ditt i en motorsykkelulykke. Sørg for at du kan se klart gjennom din hjelm visir. En ripete og slitt visir kan hemme din visjon. Bell gjør utskifting ansikt skjold, noe som gjør det nødvendig fjerne den gamle skjold. Du trenger:
Phillips skrutrekker
Bell Racing sekskantnøkkel
Face skjold (hvis nødvendig)
Bremse skiver
Vis flere instruksjoner
en

Fjern brems skruene som ligger foran dreiepunkt av visir på høyre og venstre side. Løsne skruene mot klokken med en skrutrekker og sett dem til side.
2

Fjern brems skiver som ligger under bremse skruene og sett dem til side.
3

Bruk en Bell Racing sekskantnøkkel (tilgjengelig fra en forhandler) for å fjerne ansikt skjold pivot skruene ved å vri dem mot klokken. Sett dem til side.
4

Trekk visir fra hjelmen og sett det til side.
5

Installer et nytt ansikt skjold ved å plassere den på plass på hjelmen, stille opp pivot hullene med monteringshullene i hjelmen. Sett pivot skruer med en Bell Racing umbrakonøkkel ved å dreie med urviseren. Ikke stram for hardt som du kan skade visir.
6

Installer nye brems skiver (tilgjengelig fra en forhandler) og sett inn i bremsesystemet skruene med en stjerneskrutrekker ved å skru med klokken. Ikke stram for hardt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106051.html

Previous:
Next:

motorsykler