Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan søke på en motorsykkel lisens i NJ

Hvis du har planer om å kjøpe en motorsykkel for å spare på gass eller bare for gleden av det, her er en kort oppsummering av kravene for å søke om en motorsykkel lisens i NJ. Det inkluderer sikkerhetskravene i tillegg. Du kan ha en separat lisens eller få den lagt til din eksisterende førerkort. Instruksjoner
en

Akkurat som du søker om førerkort, må du starte med en tillatelse til å oppnå dine NJ Motorsykkel lisens. Gå til din nærmeste New Jersey State Motor Vehicle Agency og fylle ut en søknad om tillatelse. Når du passerer tillatelsen test som inkluderer en synsundersøkelse også, (manuell er online) vil du være på vei til riding motorsykkelen.
2

Ta med deg dokumentasjon som trengs for å tilsvare seks poeng ID, kan avhengig av hva slags identifikasjon dokumentasjon du har dette være et par dokumenter til flere documents.Be forberedt på å betale $ 5. for tillatelsen.
3

For å kunne bruke denne tillatelsen må du ha en venn eller noen du kjenner som har en New Jersey motorsykkel lisens. Husk, må de være en NJ motorsykkel sjåfør. De vil være din verge når du øver, ved hjelp av sin egen motorsykkel langs siden din. Pass på at du er forsikret på din nye motorsykkel. Du kan søke om din motorsykkel lisens etter at du har din tillatelse i minst 20 dager. Ta deg tid til å praktisere som du vil trenge den hvis du tar veien test.
4 p Det er to måter du kan velge mellom å få din NJ Motorsykkel License. Du kan søke om å få lisens etter at du har fullført en road test på en av de tildelte plasser i ditt område. NJ DMV kan gi deg en liste over godkjente steder. Du kan også ta en motorsykkel sikkerhet kurset dersom passerte dette vil fungere som din døråpning til din lisens. Valget er ditt for å ta veien test eller sikkerhetskurs.
5

Når du har fullført ett av de ovennevnte, så kan du gå tilbake til motorvogn byrå med en frankert tillatelse, bevis på veien test bestått eller sikkerhet skole ståkarakter og seks poeng ID verifisering (ja igjen!). Lisensavgiften for motorsykler er for tiden $ 24,00.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106300.html

Previous:
Next:

motorsykler