Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Maleri Tips

Maleri en motorsykkel kan være en tidkrevende oppgave som krever grundige forberedelser etterfulgt av timer eller dager med venting mellom trinnene. Å gjøre en feil under prosessen kan enkelt gjøres og kan føre til at du må starte på nytt. Nøkkelen til å gjøre jobben godt ligger i å betale oppmerksomhet til detaljer under hvert trinn. Ved å følge noen maleri tips, kan du fjerne usikkerhet og avslutt med en maling jobb som du vil være mer enn fornøyd med. Forberedelse

For å få en kvalitet maling jobb på motorsykkelen, må du gjøre ganske mye forarbeid. Sliping før maling er kritisk, og hvilken metode som brukes vil avgjøre lakken du har å jobbe med. Bruk våt eller tørr sandpapir i en rekke gryn inkludert 220, 400 og 600. Det er lurt å jobbe med de grovere graderinger av sandpapir først, som begynner med 220 for å fjerne striper eller hakk deretter jobbe deg opp til 400 eller 600 for å lage en glatt overflate for å begynne å male på. Vær spesielt forsiktig når du arbeider med profilerte områder som det kan være vanskelig å sand jevnt der.
Primer

Når du har fullført sliping, må du Påfør primer på motorsykkelen. Primeren har to formål: å gi en overflate for emalje farge strøk for å følge og for å skjule feil overs etter sliping prosessen. Slip primeren flater litt mellom hvert lag for å øke glatthet. Påfør primer lag til det ikke er feil igjen i overflaten fra metall, om lag tre til fire strøk. Ikke sand den siste lag med primer før du påfører din første lag med maling. En liten upusset primer vil hjelpe din første emalje maling lag pinne.
Emalje Colors

Bruk dine emalje farge strøk til motorsykkelen et lag om gangen med jevne strøk av maling kan. Begynn hver maling farge pass litt før starten av målet overflaten og slutten litt etter slik at du ikke vil ha tung maling opphopning på start-og sluttpunkt. Som med primer lag, vil du ønsker hvert lag tørke helt før sliping og påføring av neste lag. Tørketid mellom lagene kan være alt fra noen timer til flere dager, avhengig av malingen du bruker. For sliping mellom farge lag, bruker fine grit vått sandpapir for eksempel 1000 eller 1500 og 2000 på laget før den endelige belegg, noe den endelige laget unsanded. Forvent å søke om 3-5 strøk av emalje farge for en komplett maling jobb.
Etterbehandling

å beskytte maling jobb, gjelder en klarlakk over det endelige laget av malingen. Som med de andre malingslag, må du bruke flere klarlakk lag, 4:57 totalt. For sliping mellom lag av klarlakk, bruk en 1500-sandpapir, men ta ekstra forsiktighet for ikke å sand gjennom til et lavere lag da dette vil føre til en uklarhet i belegget, noe som vil ødelegge sitt utseende.

Etter klart belegg, bruk en ferdig sammensatt til buff til en skinnende glans med en lammeull pad. Gå over malt sykkel med en frotté å fullføre buff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106447.html

Previous:
Next:

motorsykler