Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Beste og raskeste måten å blø Motorsykkel Bremser

Air fanget i bremseslanger kan føre til tap av bremsekraft og er den ledende årsaken til "svampete" bremsehendelen føler i motorsykler. Det er en av en sykkel mekaniker minst favoritt jobber, men blør en motorsykkelens bremseslanger å fjerne dette innestengt luft - mens tidkrevende - er nødvendig. De riktige verktøyene kan gjøre jobben gå raskere. Den "gamle" metoden

bremsene linjer ved hjelp av den tradisjonelle metoden innebærer å plassere en lengde på plastrør over lufteventilen på bremsekalippernes og åpne den litt. Bremsehendelen deretter dro å tvinge luft og væske gjennom linjen og inn i plastrør. Når spaken er trukket helt ut, er ventilen lukket for å hindre at væske og luft fra å bli sugd tilbake når håndtaket slippes. Prosessen gjentas inntil plastrøret bare er fylt med bremsevæske, noe som indikerer at eventuelle luftbobler er blitt evakuert fra bremsen linje. For de fleste motorsykler, kan etter standardmetoden ta 20 til 30 minutter.
Enveis ventiler

Bytte fabrikk-levert lufteventilene med ettermarkedet enveis " , speed "ventiler kan redusere mengden arbeid som kreves for å blø bremseslanger. Disse hastighet ventiler bare skrus rett i bøylen og krever at du åpner ventilen en kvart omdreining og trekker i bremsehendelen. "Speed" kommer fra enveis tilbakeslagsventiler som bare tillater væske og luft til å reise ut av bøylen, hindrer bøylen fra suge væsken tilbake i når spaken slippes. Bare dra og slipp bremsen før luften har vært blødde fra linjen.
Vacuum bleeders

hjelp sug å trekke bremsevæske gjennom linjen er en annen metode som kan påskynde blødning prosessen. En rekke elektriske og hånd-opererte pumper kan bli funnet på auto deler butikker, og de varierer i pris fra $ 5 til $ 40. Disse pumpene feste til lufteventilen og trekke væske og innestengt luft direkte fra ventilen i løpet av minutter. Vær forsiktig så du ikke å jobbe altfor fort, men som pumpen kan tømme master sylinder er væske reservoaret raskere enn du kan holde den fylt, slik at sylinderen for å suge inn luft og gjengi dine hardt arbeid ubrukelig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106095.html

Previous:
Next:

motorsykler