Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri Yamaha Forgasser

Carburetors har blitt brukt i nesten alle Yamaha motorsykkel produsert frem til den siste utskifting av elektronisk innsprøytningssystem på de fleste nyere modeller. Den primære rolle av en forgasser er å tilveiebringe et effektivt forhold mellom luft og brennstoff til motoren for forbrenning. Over tid, begynner drivstoff avholdes innen forgasseren å bryte ned, snu til en klissete slim som tetter interne passasjer og jetfly. Tette dyser kan redusere ytelsen og på høyere nivåer, føre til at forgasseren til å mislykkes. For å fjerne buildup, må man demontere og rengjøre forgasseren. Du trenger
notisblokk og penn
Bucket eller container
Skrutrekkere
forgasser spray
Wire børster
Metal bokser, assorterte størrelser
Hot plate
Yamaha Forgasser renere Dip (Yamaha del # ACC-CARBC-LE-NR)
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Fjern forgasseren (e) fra motorsykkelen. Plasser forgasseren (e) i en klar arbeidsplass.
2

Plasser forgasseren over en bøtte eller beholder og fjern flottørskål drain skruen fra bunnen av forgasseren og la eventuelt drivstoff fanget i flyte bolle til avløp.
3

Demonter forgasseren, fjerne flyter, choke, og jets. Ta notater av plassering og orientering av de ulike komponentene som du fjerner dem.
4

Fjern mellomgulvet, våren og nålen fra toppen av forgasseren.
5

Spray forgasseren bolig med forgasser rengjøring spray og skrubb rent med en stålbørste. Tømme drivstoff passasjer ved å blåse trykkluft gjennom dem.
6

Fjern dysene ved å spraye med forgasseren renere og passerer en tynn tråd eller en bust fra vår stålbørste gjennom jet. Følg opp med komprimert luft for å fjerne eventuelle rester.
7

Place forgasseren bolig og noen metalldeler i separate metall bokser og dekke med en 66:33 blanding av Yamaha forgasser Dip og vann. Plasser kan over en varm plate og la blandingen varme til den er i ferd med å koke. La delene sitte i det oppvarmede blandingen i 5 til 10 minutter, avhengig av tilstanden til den delen.
8

Fjern forgasseren og noen deler som var dyppet og la tørke.

9

Monter forgasseren (e), og installere på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106040.html

Previous:
Next:

motorsykler