Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Pocket Bike lyddemper Louder

Rekreasjonskjøretøy er en morsom måte å passere tid. Pocket bikes er morsomme å se på og kjøre, men de høres ut som en motorsag. Hvis du vil gjøre pocket bike høyere, vil du trenger noen få ting og verktøy, men du kan enkelt lage din pocket bike lyddemper høyere i din egen garasje. Denne artikkelen vil beskrive en rekke metoder du kan bruke for å gjøre sykkelen høyere. Du trenger
Pop Kan
Mousse Kan
C klemme
Phillips skrutrekker
Drill med 1/4 tommers bit
Tenger
Tin Shears
Vernebriller
hansker
Vis flere instruksjoner
Making Pocket Bike lyddemper Louder
en

Drill 10 til 15 hull jevnt fordelt på pocket bike lyddemper. Hvis dette ikke er høyt nok, kan du prøve neste trinn.
2

Skru av de tre boltene som fester skjerf til eksosrøret fra motoren. Trekk lyddemperen av eksosrøret. Fjerning av lyddemper vil gjøre sykkelen din høyt. I noen stater, er en lyddemper nødvendig. Sjekk med din statens avdeling for transport bestemmelser. Hvis du ikke ønsker å gå gjennom dette problemer, gå til neste trinn.
3

Skjær bunnen av av en pop kan. Skjære slisser hver 1/2 tomme rundt nipper hullet for å skape mini finnene til kanten av boksen. Plasser bunnen av boksen på eksosrøret og knuse den ned for å passe til eksosrøret. Skru en C klemme på pop kan for å sikre kan for å eksosrøret. Hvis dette ikke er høyt nok, kan du prøve neste trinn.
4

Fjern plastdekselet toppen av av en aerosol mousse kan. Sørg for at du er tom og bruke tang til å trekke forseglingen på toppen av boksen. Bore et hull i bunnen av boksen og gjennom midten av boksen. Plasser kan på eksosrøret. Skru en C klemme på toppen av mousse kan for å feste kan for å eksosrøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106284.html

Previous:
Next:

motorsykler