Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan polsk Motorcycle Felger

De fleste motorsykler er kledd opp med krom eller aluminium felger på dem. Disse felgene er sporty og stilig, men de krever også omsorg for å holde dem ser ren, polert og rust fri. Noen ganger motorsyklister forsømmelse å ta vare på denne delen av motorsykkelen. Uten et godt lag med polish felgene vil bli satt opp og kan selv flasse og rust. Holde felgene rene og polert vil bidra til å unngå dette. Du trenger:
ren myk lofri kluter
hageslange
Bucket of varmt såpevann
Skurepulver
Favoritt bil polish eller krom polish
Vis flere instruksjoner
Klargjøre Felger til polsk:
en

Forsøk aldri å polere felger som er skitne, pitted eller begynner å ruste. Du må ta vare på dette problemet først. Fikse en bøtte med varmt såpevann og har noen myke kluter på hånden. Du trenger flere hvis felgene er alvorlig skittent eller pitted.
2

Spray felgene med en hageslange for å løsne smuss. Fukt kluten og dyppe den i en liten haug av tørr kulp rengjøringsmiddel. Gni denne rengjøringsmiddel gjennomvåt klut uansett hvor skitten, synes rust eller pitting å være den verste. Arbeid deg rundt felgen, skylle kluten ofte i såpevann.
3

Skyll felger og gjenta skrubbing om nødvendig. Når felgen er ren, tørk den med en shammy eller la det lufttørke. Nå kan du montere polering produkter.
Polering Felger
4

Bruk din favoritt bil eller krom polish, avhengig av hva slags felger du har. Bil polish fungerer bra på krom hvis du har den på hånden.
5

Rub polish over hele felgen. Arbeid polish klut opp og ned alle eikene, hvis motorsykkelen har disse type felger. Noen har snakket felger og noen har solid felger. Enten er lett å jobbe med.
6

La den polske sett før det tørker til en hvit dis. Bruk en myk lofri klut til å tørke av polish med. Rist klut og slå den ofte for å fjerne polish støv fra kluten. Bruk en annen ren klut til å buff felgene til en strålende glans.
7

Sjekk dekkene for å sikre at du ikke har igjen noen spor av polish på dem. Hvis du har, vasker det av med en fuktig klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106198.html

Previous:
Next:

motorsykler