Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan forbedre Kawasaki Vulcan 750 Motorsykkel

The Kawasaki Vulcan 750 motorsykkel (VN750) startet produksjon i 1986 og ble avviklet etter modellåret 2006. Det er en fantastisk motorsykkel med mange standard funksjoner som ikke finnes på dagens modeller. Svært få endringer ble gjort til motorsykkelen under sin 20 års produksjon kjøre. Dessverre var en funksjon som burde vært endret motorsykkelens svake elektriske systemet. Fortunetly, kan flere små oppgraderinger kompensere for de svake elektriske systemet og potensielt spare deg for penger i dyre stator (generator) reparasjoner. Du trenger
Vedlikeholdsfritt batteri
Dual intensitet LED cluster erstatninger fra de fremre blinklys
Single (eller dual brukes i single intensitet modus) for den bakre blinklys
Dual intensitet LED cluster erstatninger for brems /kjører lys
Elektronisk no-load flasher
Vis flere instruksjoner
en

Bytt OEM våt stil batteri med en nyere vedlikeholdsfri modell som absorberes glass Mat (AGM) stil Yuasa YTX14AHL-BS. OEM våt batteri er noe under drevet, krever hyppige væskenivået sjekker, og utsatt for svikt, som fører til potensielle regulator /likeretter og /eller stator (generator) svikt. Gi vedlikeholdsfritt batteri modeller mer makt, er vedlikeholdsfrie og er mer pålitelig.
2

Oppgrader blinklys til høy produksjon lysdioder. Høy effekt LED produsere mer lys enn glødepærer og bruker en brøkdel av strømmen. Slik at mindre strøm for belysning vil redusere belastningen på den hele elektriske system. Se etter etter-markedet produkter som tilbyr plug-n-play modeller som direkte erstatte glødepærer med LED klynger. Motorsykkel Blinklys LED kan bli funnet i noen motorsykkel butikker og på nettet.
3

Redusere strømmen som brukes for blinklys vil kreve erstatning av den termiske belastningen baserte flasher med en elektronisk non- laste blinklys. Termisk blinklys relé på strømmen for glødelampe å regulere blunkefrekvensen av blinklys (ca. 90 ganger per minutt). Den lave strømforbruket til LED vil føre til termisk flasher for å tro at en pære har gått, og blinke turn raskt å varsle sjåføren. Elektroniske no-load blinklysene BINK ved en konstant hastighet, uavhengig av elektrisk belastning. De kan finnes i de fleste auto deler butikker, RV /trailer butikker og på nettet.
4

Sett brems /kjører lys glødepærer med en høy produksjon LED-panel. I likhet med blinklys, vil erstatte glødepærer med LED produsere mer synlig lys med mindre strøm. Clear Alternatives produserer et LED-panel spesielt utviklet som en direkte erstatning for VN750.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106197.html

Previous:
Next:

motorsykler