Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en motorsykkel Stand

En motorsykkel stativ brukes til å løfte og holde en motorsykkelens bakhjul fra bakken og dermed stå motorsykkelen oppreist uten bruk av stativ. En motorsykkel stativ kan brukes til å støtte opp sykkelen din mens du arbeider på visse deler av den, inkludert bakhjulet, kjetting, bakbremsene eller blinklys. Den kan også brukes til å vise sykkelen på utstilling slik at folk kan se det i full oppreist stilling, i stedet for å prøve å imaging hvor det ser ut riding nedover veien, siden den støtten vipper sykkelen på en vinkel. De kan gjøres en rekke forskjellige måter. Du trenger
4 meter av 1-tommers bred stålrør eller "stålrør" Blow torchBendersWelder1 /4 "metall
Vis flere instruksjoner
en

Mark off en 8-tommers delen i midten av en 4-fots lengde på 1 cm bred stålrør.
2

Bøy røret inn i en hesteskoform, med metall Benders, forlater 8-tommers delen som bunnen av "U."
3

Lag to merker på røret ca 24 inches fra hjørnene av "U"-form. Deretter bøye rørene oppover og tilbake på både endene mot hjørnene av "U"-form. Disse er de "armer" av motorsykkelen stå og utvide de vertikalt når stativet er lagt på bakken.
4

Skyv stativet under sykkel og sørge for at begge armene plass under bakre gaffel og er nær nok sammen for å møtes.
5

Kutt overflødig fra endene av disse to armer. Hver og en bør være ca 4 inches høyere enn bunnen av de bakre gafler, å løfte sykkelen opp fra bakken.
6

Cut to 2-tommers med 4-tommers metallplater som er minst 1/4 tommers tykke fra metall ved hjelp av en vanlig metall så. Deretter sveise dem til toppen av stativet armer med en gass lysbue sveiser. Disse er platene som de bakre gafler vil sitte på.
7

Cut og forme slutten av en til overs seksjon av stålrøret slik at det passer på den bakre kant av den "U"-form du dannet i trinn 2.. Arc enden av røret slik at den passer rundt røret rammen, og sveise den til "U" i en vinkel. Dette er håndtaket på stativ som du vil bruke for å jekke opp sykkelen.
8

Ta tak i håndtaket du bare sveiset på i trinn 6 og vippe stativet fremover, skyv den under sykkel, senke håndtaket til de to platene kontakte de bakre gafler, og skyv på håndtaket for å støtte opp sykkelen til den er på stativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106223.html

Previous:
Next:

motorsykler