Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette opp Suspension på en Motocross Bike

Suspension er ekstremt viktig på motocross-sykler. Feil suspensjon kan påvirke ikke bare slitasje på sykkelen din, men også måten du rir og dermed ytelsen under løpene. Sett opp riktig fjæring på sykkelen og utføre på ditt beste. Instruksjoner
en

Forstå de forskjellige måter å justere din suspensjon. Det er to hovedområder for å justere fjæring, på forsiden og på baksiden. Fjæringen er viktig for tilstanden til ridning og hvordan du vil utføre på banen.
2

Finn suspensjon justeringer. På baksiden av sykkelen er det suspensjon justeringer på gaffelen, fjær og støtet. Juster clickers på gaffel og skruene på våren for å endre tetthet av suspensjon. På sjokk, det er kompresjon og rebound justering.
3

Gjør justeringene på fronten av sykkelen. Juster clickers på gaffelen og andre justeringer som kan gjøres på fronten av sykkelen. Disse vil være lik det bakre av sykkelen, skjønt det kan variere avhengig av modellen. Sjekk din motorsykkel manual for mer detaljert informasjon om hvordan du justerer fjæringen på din spesifikke sykkel modell.
4

Test sykle og justere igjen tilsvarende. Hvis sykkelen føles som om det er bunnen eller er for spenstig, skru opp kompresjon litt eller justere forspenning. Suspensjonen for sykkelen din avhenger av rammestørrelse, vekt, ridning evne og til en viss utvide, det sporet du rir på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106136.html

Previous:
Next:

motorsykler