Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Motorsykkel tennplugger

Din motorsykkel trenger de gode tennplugger å holde det skal fungere effektivt. Hvis du er mekanisk tilbøyelig, kan du enkelt bytte ut din motorsykkelens tennplugger i et par timer eller mindre. Disse retningene er ikke spesifikke for noen splitter motorsykkel, så det er best hvis du sjekker bruksanvisningen før du fortsetter. Bare endre plugger på en motorsykkel med en kul motor. Du trenger
tennplugger
Stikknøkkel
Stikknøkkel forlengelse
Spark plug socket
Vis flere instruksjoner
en

Samle dine verktøy. Sjekk motorsykkelens spesifikasjoner for plugger og kjøp plugger for din spesiell type motorsykkel. Sørg for å kjøpe plugger gapped for din maskin.
2

tak i motorsykkelens tennplugg ledninger nær tennpluggen slutten. Forsiktig, men bestemt trekke dem av tennplugger. Hvis du riv for hardt, kan det hende du trenger å kjøpe et sett med ledninger også.
3

Rengjør området rundt tennpluggen. Du kan bruke komprimert luft for dette.
4

Monter skiftenøkkel, forlengelse og socket. Plasser kontakten over en av tennpluggene. Fjern pluggen fra motorsykkelen. Gjenta prosessen for den andre tennpluggen.
5

Inspiser hver plugg. Hvis de viser gråaktig eller lys tan farge, blir motorsykkelen kjører omtrent riktig. Hvis pluggene er svarte, er motoren din kjører for rik og du kan ha olje problemer. Hvis de er hvite, er motoren i gang lean. Også inspisere hver tennplugg for sprukne isolatorer og slitte elektroder.
6

Sett den nye tennplugger tilbake i motorsykkel. Start det første plugg i hullet for hånd. Deretter fortsetter innstramming med skiftenøkkelen. Gjør ingen stram tennpluggen. Gjenta for den andre pluggen.
7

Plasser tennplugg ledninger tilbake på tennpluggen. Du skal høre et klikk når de plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106135.html

Previous:
Next:

motorsykler