Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en tapt nøkkel for en Suzuki motorsykkel

Hvis du har mistet begge nøklene til din Suzuki motorsykkel, er den enkleste måten å løse dette vanligste av sykkel problemer med den lille metall nøkkel tag som fulgte med motorsykkel tastene på kjøpstidspunktet . En låsesmed kan være i stand til å lage en ny nøkkel som passer i låsen , men mange moderne sykluser har en elektronisk kodet tenning , nøkkelen må ha en elektronisk brikke i det, med riktig kode , for å starte sykkelen . Den nummererte kode på nøkkelen tag gir dealership den informasjonen de trenger for å bestille deg en ny nøkkel med riktig koding. Du trenger
Original nøkkel tag
Vis flere instruksjoner
en

Finn det lille metall nøkkel taggen som følger med motorsykkel tastene på tidspunktet for salg . Hvis du kjøpte motorsykkel brukt , og koden kom ikke med det , se på innsiden av bilens instruksjonsbok. Noen ganger den opprinnelige kjøperen vil ha registrert nøkkelen koden der.
2

Gi nummeret på tasten tag til din lokale Suzuki -forhandler . De vil bruke dette til å bestille en pre - cut nøkkelen for deg .
3

Kjøp et duplikat nøkkel fra forhandler på samme tid du plukke opp ny nøkkel . De vil kunne gi de riktige elektroniske koding slik at hvis du har en elektronisk kodet tenning , både duplikat og den nye originale nøkkelen vil fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106535.html

Previous:
Next:

motorsykler