Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Cut a Steel Motorsykkel Fender

Motorsykkel eiere ofte etterligne post-World War II "bobber" motorsykler ved å kutte av halen slutten av sin bakskjerm. Steel motorsykkel fendere er også kuttet og rewelded å endre vinkelen på fender diameter, for å forkorte fender og samtidig beholde den bakre delen (fjerne en del fra midten av fender), for å utvide fender ved å kutte det ned på midten på langs og sveising i stål stripe, eller begrense det ved å kutte ut en langsgående stykke fra midten og sveise de to smalere halvdelene sammen. Med nøye planlegging, gjennomføring og riktig verktøy, vil en hjemme-cut fender ser det samme som om en dyktig profesjonell hadde kuttet det. Du trenger:
Steel fender
Cut-off verktøy eller vinkelsliper
Air kompressor
Kutteskiver
Målebånd
tusjpenn
Manila mappe
Sikkerhet visir
Hørselsvern
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Visualiser hvor mye materiale du ønsker å kutte fra fender før du tar det ut av motorsykkel. Måle mengden som skal fjernes og registrere disse målingene. Hvis fender er malt, fjerne maling og noen sparkel brukes på stål, eller har det profesjonelt fjernet.
2

Plasser fender på en flat overflate og hold det fast. Merk din fender med en tusjpenn, ved hjelp av målinger som er tatt opp. Legg den rette kanten av en Manila mappe sammen merkene og bruke den som en guide, for å markere din cut-linjen.
3

Sett fender løst på motorsykkelen. Sørg for at du er fornøyd med den foreslåtte fender lengde samt vinkelen på den foreslåtte kuttet. Gjør eventuelle justeringer til dine mål, og om nødvendig, markere en ny cut-linjen mens fender er fortsatt på motorsykkel og sjekke det igjen.
4

Fjern fender fra motorsykkelen. Plasser den på en overflate hvor du vil være i stand til å holde det trygt samtidig som du kan bruke begge hendene til å gjøre kutt. Det er tryggere å ha en hjelper holde fender mens du klippe den.
5

Installer en skjæring hjulet på arbor av enten cut-off verktøy eller vinkelsliper. Stram cut-off hjulet til produsentens spesifikasjoner. Hvis du bruker en luft verktøy, vente til luftkompressor er ladet, justere regulatoren PSI innstillingen deretter feste verktøy til kompressoren er slangen.
6

Ta på deg visir og hørselsvern. Tømme klippes av noe brennbart. Cut-off verktøy kaste av gnistregn som er i stand til å tenne brennbare materialer. Holding enten cut-off verktøy eller vinkelsliper som anbefalt av produsenten sin, sakte skåret langs den markerte linjen. Ikke bære ned for hardt på verktøyet ditt. La verktøyet gjøre jobben for deg.
7

Bruk kaldt vann til nyklipt overflaten av fender med en ren fille for å kjøle ned metallet. Installere fender løst på motorsykkelen. Stå tilbake og sjekke lengden og vinkelen på kuttet. Hvis du er misfornøyd, må du måle, mark og kutte igjen. Hvis du er fornøyd, fjerner fender fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106087.html

Previous:
Next:

motorsykler