Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson Wheel fjerning

Med populariteten av motorsykkelen riding nådde nivåer aldri tidligere har sett, er flere og flere Harley-Davidson ryttere som ønsker å redusere sine kostnader ved å utføre sitt eget vedlikehold. Fjerne dine egne hjul for dekk endring, reparasjon og lignende er en utmerket måte å holde mer penger i lomma samtidig som kvalitet og utførelse opprettholdes på fabrikken nivåer. I denne saken, verktøy, forberedelser og en god kjennskap til prosessen er et must. Verktøy

Invester i en god hydraulisk heis. De kan bli funnet på nettet og i butikker for under $ 100 og er verdt investeringen. Ingenting vil legge en demper på en motorsykkel prosjekt raskere som å se din Harley legge over på siden på garasjegulvet. Også, få en momentnøkkel. De fleste Harley festene har et dreiemoment verdi spesifisert for anvendelsen. Disse verdiene bør nøye følges. Skaff shop manualen for din bestemt merke og modell fra den lokale Harley-forhandler. Endelig er en god mekaniker verktøysett et must.
Forberedelse

Tøm ut et arbeidsområde innenfor garasjen for hjulskifte. Pass på at du flytter noen rot ut av den umiddelbare arbeidsområdet for å unngå slips og turer. Samle opp alle nødvendige verktøy for enkel tilgang. Til slutt, jack up syklusen og kritt sykkelen og /eller jack for å unngå bevegelse.
Front Tire

forhjul er generelt lettest å fjerne, så start der. Fjern bremsekalippernes med en riktig størrelse umbraconøkkel. Fjern aksel mutter og skyve cap nøtter med en vanlig skiftenøkkel og trekk ut akselen. Dekket skal nå kommet gratis. Det kan være nødvendig å slippe ut luft av dekket før du fjerner for å la dekk å passe ut av gaffelen.
Rear Tire
p Med tillegg av et belte stasjonen og tannhjulet, er bakhjulet litt vanskeligere å fjerne enn den forhjulet. Begynn med å fjerne splinten og aksel mutteren fra bakhjulet. Plateskruer aksel og la hjulet falle fremover mot fronten av motorsykkelen. Slip drivremmen ut av skivene og trekk dekket tilbake og bort fra sykkelen. Det kan være nødvendig å jekke sykkelen opp litt høyere enn når du fjerner forhjulet. Hvis ikke kan gjøre det, så fungerer dekket ned og til siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106056.html

Previous:
Next:

motorsykler