Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Historien om Suzuki Bikes

Suzuki Motor Corporation begynte som en veving vevstol produsenten i Japan, og deretter diversifisert inn biler før andre verdenskrig grep inn og stanset produksjonen. Selskapet begynte å produsere motoriserte sykler etter krigen, og fikk et rykte som en tøff konkurrent i to-takts motorsykkel motor racing konkurranse. I dag er Suzuki kjent som en ledende gate og racing motorsykkel byggmester. Første Bikes

Suzuki begynte produksjon motorsykler med enkle totaktsmotorer i 1952, og senere tresylindret vannkjølt GT750.
Østtyske Technology

Suzuki hyret Ernst Degner, en østtysk motorsykkel racer som hoppet av til Vest-Tyskland i 1961, og som brakte med seg to-takts motor teknisk ekspertise som hjalp Suzuki vinne verdensutstillingen i 1962 Road Racing Championship i 50cc klassen.
amerikanske markedet

I 1963 opprettet Suzuki den amerikanske Suzuki Motor Corporation, åpnet et kontor i Los Angeles og begynte å konkurrere mot Honda.


First Four-Stroke

GS400 og GS750, med kraftigere firetaktsmotorer, debuterte i 1976 og sementert Suzukis legitimasjon som en ledende sport motorsykkel produsenten.

History Maker

sport motorsykkel GSX-R1000 ble innført i 2000 og ble den mest solgte 1000 cc sykkel i motorsykkel historie.
Racing Partnership
med

Rizla Produkter sponset Suzuki å konkurrere som Rizla Suzuki Sperbike Team, vant syv sammenhengende løp mellom 2006 og 2008 i Superbike Championship løp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106310.html

Previous:
Next:

motorsykler