Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sy HOG Patches

Dine Harley Owners Group (HOG) patcher har ankommet, og du er klar til å sette dem på og vise frem din Harley stolthet. Men bør du stryke dem på eller sy dem på? Du kan stryke på mange typer HOG patcher, men akkurat som med noen patch, sy dem på holder dem fra peeling unna. Det er et mer varig løsning og en som er særlig bedre hvis arbeider med skinn. Enten å sette den på en jakke, vest eller på jeans, sy på en HOG patch er ganske enkel. Du trenger bare å ta noen ekstra ting i betraktning. Du trenger
Tråd
Pins
symaskin eller nål
Leather symaskinenål
Thimble
Patch
Jacket
Vis flere instruksjoner

en

Velg hvor du ønsker å sy HOG patch. Plasseringen av plasteret spiller ingen rolle, men vær sikker på endelig plassering. Sy skinn krever poking merkbare små hull i stoffet som skal bli igjen bak hvis plasteret er fjernet.
2

Velg tråd uten bomull i den. Bomull vil slites vekk over tid på grunn av oljer i skinn, slik at en hele polyester eller vokset tråd ville være et bedre valg.
3

Pin plasteret på plass, og pass på å fange noe fôr på innsiden av jakken eller vesten. Sørg for at slimhinnen legger hvor den skulle være naturlig. Noen trekker sydd inn i foret vil gjøre plagget ubehagelig å ha på.
4

Klar din symaskin ved å sette inn et skinn symaskin nål. De er tilgjengelige på håndverket butikker og har en større tips ment å pierce gjennom vanskelige stoffer. Sørg også for å sette symaskinen til den lengste stinglengden, siden det vil arbeide gjennom noen tunge stoff.
5

Sy nær de broderte kanter av plasteret. Pivot din nål på noen hjørner, og fortsette rundt kantene. Back-sting i begge ender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106289.html

Previous:
Next:

motorsykler