Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan måle kjørelengde på en motorsykkel med en Reserve Tank

En reserve tank er en praktisk funksjon hvis du prøver å måle motorsykkelens drivstoffeffektivitet. Dersom motorsykkelen har en manuell enhet for å bytte fra hovedtanken til reserve tank, kan du måle din motorsykkelens gass kjørelengde ved tanking på en konsekvent måte, og ved å holde noen tall i en logg. Instruksjoner
en

Fyll motorsykkelen til full. For å sikre at du setter samme mengde gass i hver gang, klem håndtaket på bensinpumpen bare til den første "klikk".
2

Hold styr på miles reiste, og starter fra når du forlater bensinstasjonen. Hvis du har en trippteller, sett den til null, ellers skrive ned i en loggbok (eller bare på et stykke papir) antall miles på den vanlige kilometertelleren før
tre.

Ride til din viktigste gasstanken er tom. Motorsykkelen motoren vil da stoppe.
4

Skriv ned antall miles på tripptelleren eller gjeldende vanlig kilometerstand. Deretter bytte over til din reserve tank og finne et sted å fylle bensin.
5

Refill din viktigste tank til første stopp av pumpen håndtaket. Når du er ferdig med å fyre opp, skrive ned antall liter fra pumpens skjerm.
6

Fordel miles (enten trippteller lesing eller forskjellen mellom de to vanlige kilometerteller avlesninger) med antall liter det tok å fylle opp de viktigste tank. Dette er din motorsykkelens drivstoffeffektivitet i miles per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106164.html

Previous:
Next:

motorsykler