Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Match Rev Gir ned en motorsykkel

Lære å sitte på en motorsykkel riktig og med de mest dyktighet og forsiktighet mulig ikke bare åpner for en mer behagelig tur, men også en tryggere en. Matching rev nedgiring er en av teknikkene du trenger for å mestre denne ferdigheten og ytterste grad av sikkerhet. Instruksjoner
en

inn din midten og pekefingeren foran brems og din ring og pinky fingrene på gassen. Dette vil være en vanskelig og ubehagelig posisjon til du får hånden på det, men er nødvendig for denne teknikken. Dette er en god teknikk å bruke i de lavere girene der det er et større skille i girutvekslingene.
2

Trekk i clutch og velg neste gear, når du begynner bremsing. Første prøve dette ved lave hastigheter. Det er lurt å øve på farten, mens den ikke er i bevegelse også å få ned bevegelsen før du prøver å gjøre med de andre bevegelser med ridning og balansere på motorsykkelen.
3

Brake greit, når motorturtallet, slapp clutchen ut igjen for å engasjere det neste giret. Målet er å matche omdreininger på motoren, slik at de vil reise samme hastighet i lavere gir. Dette vil jevne overgangen og holder clutch fra slipping unødvendig.
4

Trouble skyte noen reaksjoner du kan ha som du lærer dette teknikker. Hvis sykkelen rykk fremover, la deg clutchen ut for fort. Hvis sykkelen sakte ned raskt, må du la motoren rev litt mer før la ut clutchen. Gjenta denne teknikken hver gang du skifte gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106165.html

Previous:
Next:

motorsykler