Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en motorsykkel dekk Med Irons

Fjerning og utskifting av en motorsykkel dekk kan oppnås uten store dyrt utstyr. Teknikken med å fjerne dekket med jern kan anvendes på magnesium, malt stål og forkrommet stål hjul. Mens et ekstra sett med hender kan være nyttig, kan operasjonen trygt gjøres alene og i en rimelig tid med riktig verktøy for hånden. Du trenger:
to dekk strykejern
2 plast rim beskyttere
Non-marking støtte for dekk endre drift (en 20 gallon trommel med topp fjernet og den øverste kanten foret med en split delen av plast /gummi Slangen er en billig og populært verktøy proffene bruker i butikker)
såpevann
Gummiklubbe
Vernebriller /vernebriller
Valve-core verktøy
Vis flere instruksjoner
Tire Fjerning
en

Plasser hjulet ventil-stammen siden opp på støtten. Løsne ventilen kjerne med ventilen kjerne verktøy i en mot klokken mote og tillater luften å blø av. Fjern ventil kjerne fra ventilen når dekket er punktert.
2

Plukk en plass rundt kanten for å begynne unseating dekket. Godt å holde hjulet til støtte (et ekstra sett med hender er nyttig her, men ikke nødvendig), deretter begynne å skyve dekket sidelengs - mot gulvet - på felgen. Trykk ned på perle seksjon av dekket ved å holde dekk ned. Du må kanskje slå dekk nedover på dette punktet med gummihammer for å velte den perlen. Fortsett å skyve ned en gang perlen begynner å løsne mens du arbeider deg rundt hjulet til hele perle som vender opp er blitt løslatt fra felgen. Vend hjulet igjen og gjenta prosessen for å frigjøre den andre siden.
3

Sentrer nå løst dekket på felgen. Klem sammen de øvre og nedre perler sammen på kanten mot deg, så presse dem inn i dråpe-senterseksjonen av felgen, som er en forsenkede del i midten av hjulet. Dette vil tillate deg å presse dekket off-center (konsentrisk) og skape et gap mellom dekket og felgen på den andre siden bort fra deg. Hev dekk på det punktet at dette occurs.This vil være utgangspunkt for køllene.
4

Plasser runde plast protector på felgen på den hevede gap. Sett hektet enden av dekket jern inn i gapet og lirke perle opp og rydde av felgen. Sett det andre dekk jern ved siden av den første og forstørre mellomrommet. Plass andre felg beskytteren på felgen ved kanten av spalten når mellomrommet er stort nok til å tillate dette. Sett hektet enden av dekk jern og deretter lirke opp. Fortsett nysgjerrige kanten av gapet til hele perle på oppover vendt side spretter gratis.
5

Gjenta prosessen med å plassere de gjenværende perle i drop-senter på den ene siden og peeling perlen opp med å starte i den resulterende gap. Arbeid rundt kanten med strykejern og beskyttere til dekket kommer helt gratis. Fjern alle hjul-vekter på dette tidspunktet.
Tire Montering
6

Smør begge perler på det nye dekket med såpevann. Plasser på dekket over felgen i en liten vinkel og bestemt presse bunnen vulsten av dekket på felgen. Tillat den nederste dekkanten å falle inn i dråpe-midten av felgen. Plasser beskyttere på felgen i henhold hvor de resterende dekkanten er overlappende felgen. Bruk de rette endene av køllene og arbeide perlen ned, starter på hver kant og jobber mot hverandre. Dekkanten skal skli ut av de rette strykejern og inn i felgen. Gjenta prosessen for de oppover mot dekkanten. Dekket skal være helt på felgen på dette punktet og kan rotere fritt.
7

Roter dekkene før locator merket på dekket er ved siden av ventilstammen. Fyll dekket med trykkluft. Tire perlene kan trenge å bli ledet mot sitt festepunkt på felgen. Seat dekkanten på felgen ved å skyve opp og ned på dekket mens luft blir lagt. Stive dekk som Police dekk eller dekk som er kalde kan trenge hjelp. Å plassere en skralle-stropp rundt omkretsen av dekket og strammes vil bidra jevnt forsegle vulsten og tillater den komprimerte luft å plass vulsten. Alltid lytte til perlene pop så de plass. Du skal høre to pops - ett for hver perle. Hvis du ikke hører to, må du skille hele siden som ikke sete og prøve igjen før det dukker også. Ikke overstige 100 pounds per kvadrattomme (psi) når sitteplasser perlene.
8

Bytt ut ventilen stammen kjernen når perlene sitter og deretter blåse opp dekket til produsentens spesifiserte psi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106424.html

Previous:
Next:

motorsykler