Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tilpasser et Road Glide Harley-Davidson

Hest den åpne veien på en Harley-Davidson har vært drømmen for mange menn siden starten i 1903. Den nyeste utgaven til Harley-Davidson utgave, the Road Glide, ble introdusert i 2009 og er en "full dresser" som betyr den er utstyrt med salveskene, cargo lagring og en full foran skjold. For de fleste er dette bra for touring eller lange stasjoner, men for noen, er ønsket om å ha en full-sized Harley-Davidson i en sportslig pakke en stor grunn til å ville tilpasse sykkelen. Du trenger:
Ape Hanger styret
Aftermarket eksosrør
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de saltasker og bagasjerommet lagring. Sadelen Posene er festet til hver side av sykkelen på hekken og gi rytteren ekstra lagringsplass for lengre turer. Bak lasten er montert bak setet. Disse er ofte mangler fra større Harley-Davidson-sykler som Duo Glide eller Soft Tail. Fjerning av salveskene kan gjøres med grunnleggende verktøy og vil gi sykkelen et sporty utseende bare ved å fjerne dem.
2

Installer Ape Hanger styret. Ape Hanger styret ble gjort berømt i filmen "Easy Rider". De strekker seg høyt over sykkelen og tvinge rytteren å strekke seg etter på styret. Disse gir et tilpasset utseende til en Harley og vil gi en nostalgisk følelse. Ape hengere er ulovlig i noen stater slik at lokale lover skal refereres før du installerer.
3

Installer ettermarkedet eksosrør. Aksjen rørene er designet for å være stille og gir mindre vibrasjoner fordi den er designet for å være en touring sykkel og ikke en sport sykkel. Ettermarkedet eksos er tilgjengelig på de fleste sykkel tilbehør steder. Disse rørene vil gi rom for mindre eksos begrensning og vil legge hestekrefter til din Harley. De vil også gjøre eksos note høyere som er ønskelig med de fleste MC-entusiaster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106072.html

Previous:
Next:

motorsykler