Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan utbedringsfarge på en motorsykkel Fender

Selv den minste ripe på noen del av en motorsykkel kan være svært merkbar. Skjermene er de største malte områder av motorsykkelen. Det er der riper vil være den mest merkbare. Store, dype riper eller hakk kan males, men det kan bli dyrt. Hvis ripe eller chip er liten, er det mye billigere å bruke touch-up maling for å reparere fender. Du trenger
Sandpapir - 300 grit og 900 grit, spesielt
Wax og fett remover
Microfiber håndkle
Utbedre
Hobby pensel
Væske poleringsmiddel
Orbital poleringsmaskin
Vis flere instruksjoner
en

Sand problemområdet med 300 sandpapir. Sand akkurat nok til å glatte hard kant laget av malingen hvor den møter den synlige bart metall. Malingen fester seg mye bedre til en pusset overflate og vil vare lenger.
2

Tørk området med voks og fett remover og en mikrofiberklut for å fjerne eventuelle rester eller olje fra fingeravtrykk. Disse tingene kan føre til feil i maling eller ikke la det fester seg til overflaten.
3

Påfør touch-up maling til området med en liten hobby pensel. Disse børstene er høyere kvalitet enn de fleste bil-touch-up børster. Bruke tre eller fire tynne strøk, slik at hvert strøk tørke i 15 minutter.
4

Når malingen har tørket, sand området med våt 900 sandpapir. Husk også å holde sandpapir våt som du jobber. Dette nivået malingen og gjør det glatt. Skyll området og la det tørke.
5

Påfør en liten mengde væske poleringsmiddel til området. Bruk en orbital poleringsmaskin å arbeide i sammensatte. Dette polerer maling og blander den rørte opp området med fender. For best resultat, polere hele fender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106474.html

Previous:
Next:

motorsykler