Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre moped tennplugger

Mopeder blir raskt populær som et billigere transportmiddel, spesielt med de stigende gass kostnader. Mopeder må vedlikeholdes og oppdateres, akkurat som du ville gjort med en bil eller lastebil. Tennplugger er en nøkkelkomponent til funksjonen av moped motor og bør skiftes når de brenner ut. Instruksjoner
en

Bli kjent med moped motor og tilhørende komponenter. Dette bør omfatte batteri, tennplugger, hode pakninger og andre komponenter. Hvis du forstår den grunnleggende funksjon av din moped motor, vil det være lettere å diagnostisere når det er et problem.
2

Forstå hvordan å "lese" din tennpluggen for å lære hvor varmt moped motoren er kjører. Dette er viktig fordi hvis motoren går for varmt det kan gripe stempel og altfor kule betyr at du ikke får en tilstrekkelig tilførsel av strøm kjører gjennom motoren. "Les" tennpluggen med fullt varmer opp motoren, så ser på keramisk isolator i pluggen for å se hvilken farge det er. Det bør være lys brun eller brunfarge. For lys menes motoren går for varm. For mørkt eller vått utseende betyr at forgasseren er for stor.
3

Finn din moped tennplugg på toppen av sylinderen din. Ved hjelp av en 13/16th-inch skiftenøkkel, løsne tennplugg ved å plassere skiftenøkkel rundt toppen av tennpluggen og vrir på det litt. Dette vil tillate deg å fjerne tennpluggen for hånd.
4

Inspiser ny tennplugg for å sjekke for eventuelle skader. Installer det ved å plassere tennpluggen i den tomme socket den gamle kom ut av. Det bør komme rett på plass. Du kan bruke fastnøkkel til å sprette den på plass hvis du er ubehagelig å gjøre det med hånden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106156.html

Previous:
Next:

motorsykler