Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en brukt motorsykkel

Kjøpe en brukt motorsykkel er enklere enn å kjøpe en bil på noen måter, men er en prosess som bør nærmet mer forsiktig, på grunn av større iboende risiko for at du tar ved å ri en motorsykkel. Instruksjoner
en

Vær oppmerksom på, fra begynnelsen, at du kanskje må kjøpe reservedeler på ulike stadier i løpet av de første månedene etter å kjøpe din motorsykkel. Brukte sykler har tatt ulike grader av slitasje, avhengig av hvor nøye tidligere ryttere har behandlet maskinen. Sjekk ebay og diverse annonser for å se hvilke deler av de potensielle sykkel selge for.
2

Sjekk hjul og dekk akkurat som du ville gjort for en bil. Se etter sprekker og hull, spesielt med dekk oppblåst til riktig trykk. Lettere å kontrollere på en motorsykkel er hjulet-balansering. Prop sykkelen på stativet og snurre hjulet. Sørg for at hjulet ikke vingle fra side til side.
3

Se etter lekkasjer rundt motoren. Igjen, dette er lettere å gjøre på de fleste motorsykler fordi du kan se motoren fra alle kanter. Spør eieren om eventuell lekkasje at du oppdager og være sikker på at eventuelle bekymringer du har blir besvart tilfredsstillende.
4

Trekk tilbake på gassen og la det gå. Hvis det ryker tilbake på plass raskt og rent, så det er i god form. Hvis det er svak i retur sin, så er det et problem å bli sett.
5

Trykk på forbremsen, og med forhjulet opp fra bakken, la bremsen gå og snurre hjulet. Se hvordan hjulet spinner, sørg for at bremsen ikke gi slipp på rattet og at du ikke har noen klissete
6

Undersøk forgaffelen veldig nøye.. Som denne delen av motorsykkelen gir deg primære hjuloppheng, balanse og styring kontroll, er det viktig at det ikke er sprekker eller bend i metall. Enhver slik mangel fører til at du alvorlige problemer på veien i marsjfart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106147.html

Previous:
Next:

motorsykler