Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor lenge må motorsykkel hjelmer Siste?

Ifølge Motorcycle Safety Foundation og Snell Memorial Foundation, bør motorsykkel hjelmer byttes ut hvert femte år. Hvordan Hjelmer Arbeid

Hjelmer generelt har fire elementer: et hardt ytre skall, en støtabsorberende liner, beholder system og komfort polstring. Det ytre skallet og liner operere ved å spre energi av betydning for å redusere mengden energi som overføres til brukerens hjerne.
Hvorfor Erstatte en hjelm?

Lengden av tid som en hjelm er levedyktig ble bestemt av en konsensus mellom hjelm produsenter og Snell Foundation. Hår oljer, kroppsvæsker, miljømessige situasjoner og normal slitasje kan føre til en forverring i ytelse. The Snell Foundation råder også at beskyttende fremskritt i hjelmen teknologien endres også innenfor femårsperioder.
Andre faktorer

Enhver hjelm som var involvert i en ulykken må skiftes ut umiddelbart, slik noen eller alle sine støtdemping kvaliteter kan ha blitt brukt. Eldre hjelmer, selv om de kan synes å være i god form, kan ha slitt eller frynsete haken stropper eller skjulte sprekker.
Skulle en Droppet Hjelm bli erstattet?

de fleste tilfeller, er hjelmen fortsatt god. De fleste produsenter tilbyr en inspeksjon service og kan, etter eget skjønn, reparere hjelm. The Snell Foundation anbefaler at hvis du mistenker at din hjelm er kompromittert, deretter erstatte det. Hvis hjelmen har vært involvert i en innvirkning under bruk, må den skiftes.
Hva er Snell Foundation?

Grunnlagt i 1957, ble Snell Memorial Foundation dannet i et forsøk på å fremme forskning, utdanning, testing og utvikling av standarder rettet for å forbedre effektiviteten av automotive racing hjelmer.

William Snell var en amatør sportsbil racerfører som ble drept i en krasj i 1956. Han døde av massive hodeskader når hjelmen han hadde på seg mislyktes i å beskytte hodet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106403.html

Previous:
Next:

motorsykler