Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skal bore Bafler på en Stock Harley lyddemper

"Loud pipes redde liv" er en vanlig frase hørt i motorsykkel samfunnet, hvor ofte eksosen på en motorsykkel er høyere og mer øre-fanger enn horn som leveres som standard med sykkelen. Men mesteparten av tiden, er dette høyt, lavt eksos notat resultatet av ettermarkedet modifikasjoner som de fleste produksjon motorsykler er begrenset til et visst støynivå under produksjon. Gjør din motorsykkel lyd større og sterkere ved å fjerne ledeplatene fra din lager Harley eksos. Du trenger
1/2-tommers metall borekronen
håndholdt drill
Vise
Butikk filler
Stikknøkkel
gummihammer (valgfritt)

Vis flere instruksjoner, se
en

til brukerhåndboken for å finne ut hvordan eksosrørene er festet til Harley-Davidson. De fleste sykler vil ha to mutrene som holder hvert rør på sylinderen og to bolter på hvert rør holder bak-til-frame mounts.
2

Set motorsykkelen på sitt stativ eller senter stå slik at det vil ikke velte eller tippe mens du arbeider.
3

Bruk en passende størrelse pipenøkkel til å fjerne boltene som holder eksos til motorsykkelen. Separer eksosanlegg fra sykkelen helt. Dekke eventuelle utsatte motordeler mens du arbeider.
4

Klem eksos i en skrustikke dekket med en butikk fille for å beskytte krom overflate av rørene.
5

Bruk en 3/8-inch metall bit på din håndholdte drill for å bore gjennom første og andre baffles på innsiden av eksos. Eksosanlegget vil vanligvis ha tre eller fire baffles. La det være minst ett på plass slik at du ikke trenger å re-jet, eller re-kalibrere, forgasseren når du installerer rørene.
6

Fjern eksosanlegget fra skrustikke. Snu rørene opp ned og smack dem med hånden eller en myk gummihammer for å banke ut eventuelle gjenværende metall skår.
7

Fest eksos til sykkelen med festeboltene fjernet tidligere. Pass på at alle bolter er stramme og eventuelle metall pakninger eller skiver er i riktige stedene.
8

Start opp din motorsykkel og lytte til den nye rumble av eksos notat.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106114.html

Previous:
Next:

motorsykler