Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Harley lyddemper Baffle

Riding en motorsykkel har mange fordeler, for eksempel manøvrerbarhet, drivstoffeffektivitet og moro. Dessverre er sikkerheten ikke er inkludert i listen fordel. For å motvirke den iboende fare for motorsykkel, har mange Harley ryttere tatt for å fjerne baffles fra deres lager eksosrør, noe som gjør syklene høyere og mer synlig på veien. "Loud pipes redde liv," så gjør dine motorsykkel høyere ved å fjerne noen av de lager baffles fra lyddemperen. Du trenger:
Nøkler
1/2-tommers metall borekronen
håndholdt drill
Vise
Shop fille
Vis mer Instruksjoner

1.

Reference eierens manualen for å finne ut hvordan eksosen er boltet til din modell av Harley-Davidson. Sett din motorsykkel på sitt stativ eller senter stå slik at den ikke velter eller faller over mens du arbeider.
2

Fjern boltene som holder eksos til motorsykkelen. De fleste sykler vil ha to bolter som holder hvert rør på topplokket og to bak er forbundet med rammen. Separer eksosanlegg fra sykkelen helt og klemme den i en skrustikke. Pass på å beskytte krom overflate av eksos din ved å dekke skrustikke med en klut eller håndkle.
3

Drill ut to klaffer med en metall borekronen på din håndholdte drill. Lyddemperen i eksosen vil trolig ha tre eller fire baffles fra fabrikken. Ikke fjern alle baffles da dette vil kreve re-spyling av forgasseren. I stedet la en eller to i stedet for ikke å ofre ytelse for loudness.
4

Snu rørene opp ned og smack dem med hånden for å slå ut eventuelle gjenværende metall fra ledeplatene. Sett på eksosanlegg til motorsykkelen topplokket og festepunkter. Pass på at alle bolter er stramme slik at de ikke løsner under kjøring.
5

Fyr opp din Harley og lytte til ny eksos notat. Det bør være høyere, fyldigere og mer øre-fanger enn før.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106113.html

Previous:
Next:

motorsykler