Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan finne eier av en forlatt bil

Har du noen gang sett en bil sitter på en gate for det virker liker aldre og lurte på hvem som eier den? Kanskje du er interessert i å kjøpe den. Hvis du ringer politiet, vil de komme og beslaglegge det hvis lisensen plate registrering er måten forfalt. Hvis eieren ikke kreve det i en rimelig tid, vil det bli auksjonert. Da vil du ha for å konkurrere med andre mennesker for bilen. Hvis du virkelig vil ha bilen, er det beste alternativet for å prøve å finne eieren direkte, forhandle et raskt salg av bilen og overføre den til ditt navn. Instruksjoner
en

Skriv ned nummerskilt på bilen. Så ta ned VIN nummer for bilen. Dette tallet er vanligvis plassert på høyre foran nedre vinduet av bilen der vindusviskerne resten. Pass på å ta ned alle tallene nøye.
2

Først gjøre en VIN sjekk på National Insurance Crime Bureau (nicb) nettsted (se direkte link under "Ressurser"). Dette vil fortelle deg om bilen er meldt stjålet. Hvis det er på denne listen, må du melde fra bilen til politiet for å bli returnert til den rettmessige eieren.
3

banker på dører i nabolaget for å se om noen eier den bil i området. Hvis bilen sitter rett foran et hjem, legge igjen en lapp med telefonnummeret ditt i boksen til personen som bor der, og ber beboerne til å ringe deg. Også prøve å la en lapp på bilen selv --- det er mulig at eieren kommer til å besøke det fra tid til annen.
4

Prøv å kjøre en CarFax rapport på bilen for å få informasjon om Siste eier. I det minste bør en CarFax rapport gir deg en tittel nummer slik at du kan slå opp tittelen informasjon på det lokale DMV kontoret hvor tittelen ble utstedt. En CarFax Rapporten vil også gi deg navnet og adressen til forhandleren der bilen ble kjøpt. Deretter kan du ta kontakt med forhandleren med VIN og tittel for å se om de har en fersk telefonnummer for den personen som kjøpte bilen fra dem.
5

Ring det lokale DMV eller besøke DMV online med all informasjonen du har samlet for å se om du kan få en fersk adresse eller telefonnummer for eieren. De kan si at denne informasjonen er bare tilgjengelig for eieren. Hvis DMV ikke kan frigi denne informasjonen, spør om noen på DMV kan kontakte eieren på dine vegne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106317.html

Previous:
Next:

motorsykler