Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki Bandit History

The Suzuki Bandit er en gate motorsykkel som har blitt produsert av japanske Suzuki Motor Corporation siden 1989. The Bandit har blitt tilbudt i mange forskjellige utgaver etter sju-serien overskrifter. Det er ytelsen og lave priser gjør at Suzuki Bandit et populært valg for stunt ryttere samt entry-level motorsykkel kjøpere. Innledning

første Suzuki Bandits ble produsert i 1989 og solgt i 1990 som 1991-modeller. The Bandit erstattet Suzuki GS serie med motorsykler, som ble avviklet i 1987. Suzuki GS hadde vært ansvarlig for å popularisere japanske motorsykler i USA, og Bandit er designet for å beholde og videreutvikle denne reputation.The originale Suzuki Bandit ble tilgjengelig i to modeller: GSF250, som har en 250cc motor, og GSF400, med en 40cc motor. Disse motorene produsert 45 og 59 hestekrefter, henholdsvis. Disse motorene ble avledet fra det tidligere GS linje, men ellers Bandit var en helt ny motorsykkel.
Kjennetegn

Alle versjoner av Suzuki Bandit er drevet av en innebygd 4-sylindret motor med 16 ventiler og doble overliggende kamaksler. Starter med Bandit GSF250 og GSF400, ble hver modell oppkalt etter sin motor displacement.Early modeller som 250 og 400 var vannavkjølt, men senere versjoner av Bandit brukt Suzukis "Advanced Cooling System", som kombinerer luftkjøling og olje -kjøling. Suzuki Bandits ansette skivebremser. De er bygget på espalier stålrammer. Alle disse funksjonene ble vanlig etter innføringen av Bandit. Som nyere modeller har blitt lansert, har Suzuki gjort relativt få endringer i et forsøk på å holde kostnadene nede, slik at Bandit å appellere til første gangs motorsykkel kjøpere.
Senere modeller

Suzuki ville følge de opprinnelige 250 og 400 Bandits med fem modell kategorier. Den GSF600 var tilgjengelig mellom 1995 og 2004. Den ble erstattet av GSF650 for 2005. Starten i 1996, Suzuki også solgte GSF750 (avviklet i 1999) og GSF1200 (fortsatt i produksjon i 2009, og en av de mest populære Bandit modeller). Den øverste nivå modell, GSF1250, kom i salg i 2007.Since begynnelsen av 1990, har Suzuki Bandit gradvis gått fra en sport sykkel mot en touring-modell, med raffinerte aerodynamikk, hjuloppheng og motor tuning.

Variasjoner

Mest modell klasser av Suzuki Bandit har vært tilgjengelig i flere utgaver. "N"-modellene er basen nivå og komme med bare minimal karosseri og ett frontlys. "S" modeller har typisk halv fairings og doble frontlykter. MC-entusiaster referere til disse to forskjellige utstyrsnivåer som "nakes" og "halvparten faired." Blokkeringsfrie bremser ble tilbudt på noen "S" modeller, og legger til at ABS moniker til deres name.The Suzuki Bandit har blitt tilbudt i en rekke farger. Ettermarkedet modifikasjoner, som tilbys av Suzuki og andre, legger sjansen for eierne å differensiere sine sykler ytterligere. De 1200 modellene ble populært med viser ryttere og var gjenstand for en rekke revisjoner for å gjøre dem i stand til å utføre stunts.
Reaction og omdømme

Selv om Suzuki Bandit har blitt mer raffinert over tid, forblir dens omdømme en motorsykkel for unge, aggressive sjåfører. Noen ryttere og kritikere har sprengt Bandit for sin mangel på forbedringer eller fravær av nye teknologiske funksjoner. Suzuki har forsvart sin beslutning om å holde Bandit "ren", og salget har holdt seg sterk selv som Bandit inn i sin tredje tiår eller produksjon. Lave priser og tilgjengeligheten av nye modeller med økende nivåer av kraft har tillatt det å holde tritt med nye modeller fra amerikanske og japanske konkurrenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106373.html

Previous:
Next:

motorsykler