Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Er det noen måte å holde en motorsykkel batteri Charged With No Stator?

Selv om folk flest ser motorsykler som lite mer enn en motor og et par hjul, er den virkelige hjertet av en motorsykkel batteriet. Faktisk er en motorsykkel tenningen og lysanlegg strøm direkte fra batteriet. Dette gjør at batteriet til å stole på statoren, eller dynamo, for å fylle opp den utgående avgift mens motorsykkelen er ridd. Running tid med et batteri

Tenningen er drevet av batteri, slik at drivstoffet kan pumpes og gi strøm til tennpluggene. Når motoren er i gang, men de belastninger på batteriet ved motorsykkelens forskjellige elektrisk drevne komponenter begynner å tappe batteriet av sin styrke. Hvor mye lenger batteriet vil fortsette å holde motorsykkelen kjører avhenger i stor grad av hva annet som blir drevet. Elementer som frontlykter, blinklys og bremselys, samt drivstoff-injeksjon og kontroll moduler, kan tappe et fulladet batteri på mindre enn 30 minutter.
Utenfor strømkilder

Lading en motorsykkel batteri uten hjelp fra statoren krever bruk av ettermarkedet piple ladere. Disse er tilgjengelige i grunnleggende lading oppsett og "smarte" batteri vedlikehold ladere som vil slå av automatisk for å forhindre overladning. Enten ved hjelp av disse typer ladere krever vanligvis et minimum på 2 til 3 timer med uavbrutt lading før batteriet kan drive din motorsykkel. Dette kan gjøre ridning alle avstander en komplisert affære siden du måtte bære laderen og vente på sykkelen for å lade før du kunne ri tilbake fra destinasjonen. Ved hjelp av en solcelledrevet trickle lader kan lett forlenge batteriets rekkevidde, men vil sannsynligvis ikke gjøre noen reell forskjell, siden de tar betalt på en enda langsommere enn en standard plug-in laderen.

Beste løsning

Løse problemet kan bare gjøres ved å erstatte den defekte stator helt. Selv om kostnaden for å erstatte stator kan være mer enn du kanskje ønsker å bruke, det er den eneste måten du virkelig kan holde batteriet ladet for å holde ridning i det hele tatt. Hvis kostnaden av å ha arbeidet gjort av en tekniker er uoverkommelige, kan du velge å bytte stator selv i stedet. De fleste motorsykkel statorer holdes i venstre bukt av motoren, som kan fjernes med en minimal mengde arbeid. Når dekselet er av, skru ut stator og koble den fra din motorsykkel ledningsnett. Plugg ny stator inn og sette lokket på igjen. Bare sørg for å lade batteriet igjen før du prøver å starte sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106093.html

Previous:
Next:

motorsykler