Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan male en motorsykkel

Enten du gjenopprette en klassisk Harley eller males sykkelen etter et oljeutslipp, gjøre arbeidet selv kan spare deg for hundrevis av dollar. Dessverre, kan motorsykkelen ende opp som ser en gutt tok en boks spraymaling til det hvis du ikke er forsiktig. Men med riktig verktøy og god teknikk, vil du ha en blank finish på kort tid. Du trenger
Spray pistol
Motorsykkel todelte emalje
Clear-coat lakk
rene filler
Plastic dråpe klut
Sandpapir (ulike maisgrøt)
Flash aluminium stykker
Vis flere instruksjoner
en

Velg ditt maling farge fra en pålitelig auto supply butikken. Du kan matche den eksakte fargen på den originale malingen ved å bruke sine bøker og ser opp merke, år og modell av sykkelen, eller du kan velge en egendefinert farge.
2

Fjern de lakkerte delene av motorsykkelen. Det er viktig at de er malt da av sykkelen i stedet for på den for å sikre jevn dekning og for å hindre overspray på andre områder av motorsykkelen.
3

Sand og buff den gamle malingen fra områder du ønsker å male. Hvis noen bulker eller dings er til stede, nå er det på tide å fikse dem. Bruk stor-sandpapir for den første sliping, og gradvis bruke mindre havregrøt før du bruker ferdig sliping med meget fint sandpapir. Overflaten skal være lakkfri og glatt når du er ferdig.
4

Plasser motorsykkel brikkene på duken, og pass på at de flater ansikt utad der malingen spray lett kan nå dem . Hvis ønskelig, kan du plassere små treklosser under fendere for å holde dem opp.
5

Test pistolgrep følge produsentens anbefalinger på aluminium blinkende stykker. Sprayen bør være veldig fint. Hvis drypper vises, kan du justere dysen. Feie armen frem og tilbake, bruke en lys, glatt pels til aluminium. Det skal ligne fint pulver drysset på overflaten.
6

La malingen tørke, og gjenta prosessen. Som hvert lag av fin spray maling påføres, vil fargen utdype. Det kan ta fra tre til tolv strøk for å dekke helt metall. Male sykkel deler etter at du oppnår gode resultater med praksisen flash aluminium.
7

Påfør klarlakk sist. Bruk samme metode du brukte når du søker fargen. To eller flere strøk vil levere en skinnende beskyttende overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106176.html

Previous:
Next:

motorsykler