Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe motorsykkel Chaps

Motorsykkel chaps er laget av tykt materiale for å beskytte bena i tilfelle en ulykke fra vei utslett eller eksosrør brannskader. Chaps er tilgjengelig i skinn, semsket skinn og tunge denim i farger for å matche dine salveskene med conchos, sete eller håndtak frynser. Hver produsent av chaps ved hjelp av ulike størrelsestabell. Ta dine målinger på riktig måte vil gi deg beskyttelse og riktig passform på motorsykkel chaps. Du trenger
blå jeans
Stoff målebånd
papir og penn
Vis flere instruksjoner
en

Sett et par blå jeans på hva du ville normalt ha å ri på motorsykkelen. Motorsykkel chaps passer over jeans og jeans trenger å være litt løs slik at du ikke avskåret sirkulasjon til bena på lange turer.
2

Plasser tuppen av et stoff målebånd på forsiden sentrum av jeans linning. Vikle målebånd rundt midjen og under spissen. Registrere denne målingen på papir med en penn som din midje størrelse.
3

Wrap et stoff målebånd rundt den største delen av det ene låret. Dette området er vanligvis den øvre lår. Skriv denne målingen ned som låret måling.
4

Mål lengden på chaps som du trenger ved å plassere tuppen av et stoff målebånd langs innsiden av beinet sømmen der den møter skrittet av jeans . Strekk målebåndet ned til ankelen din. Noter deg at dette er din inseam måling.
5

Match dine mål til produsentens dimensjonering diagrammet for å bestille et par chaps som passer ordentlig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106378.html

Previous:
Next:

motorsykler