Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en Seat Cover på en Dirt Bike

Setetrekk er en fin måte å forbedre ikke bare utseendet, men også ridning komforten av din dirt bike. Mange setetrekk har store grepsmuligheter som hjelper rytterne få ekstra kontroll i hjørnene, og når ridning stier. Prosessen med å sette nye setetrekk på dirt bikes er ganske enkelt, og krever bare noen få vanlige verktøy. Du trenger
Standard pipenøkkel satt
Liten flat skrutrekker
Industrial grade stift pistol
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skitt sykkel sete ved skru setets festebolter med en pipenøkkel. I mange tilfeller er disse festeboltene vist under motorsykkelens sidepanel plast.
2

Lie setet opp ned på et flatt underlag.
3

Fjern setet nåværende setetrekk ved å trekke sine stifter ut med en flat skrutrekker. Denne prosessen, selv om det kan være smertefullt noen ganger, er nødvendig for en god setetrekk installasjon.
4

Snu stolen igjen, og plassere den nye setetrekk over setet. Strekke setetrekket over overflaten, betaler spesiell oppmerksomhet til hvordan det skal passe. Begynn med å feste setetrekket med flere stifter under fronten av setet.
5

Jobb deg rundt under setet, sikring av nye setetrekk med en stift hver tomme. Pass på å strekke dekke så mye som mulig for å hindre krusninger og pukler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106315.html

Previous:
Next:

motorsykler