Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Dirt Bike

Riding en dirt sykkel kan være et spennende tidsfordriv. Det er ingenting som å suse sammen gjennom stier og se hvem som kan lage de høyeste hopper av av hjemmelagde skitt ramper. Noen mennesker som rir skitt sykler profesjonelt har gjort opp triks å gjøre på sine sykler som er helt fantastisk og imponere tilskuere i alle aldre. Hvis dette interesserer deg, så er du sannsynligvis klar til å bygge din egen skitt sykkel og bli med i handlingen. Følg disse trinnene. Du trenger:
Dirtbike
Rengjøring forsyninger
Sandpapir
Tools
Paint
Motor olje
Utskifting deler
Vis flere instruksjoner

1

Avlegg et besøk til din lokale søppelplass eller auto auksjon og finne en gammel skitt sykkel. Se etter en ramme som fortsatt er i grei form og har ikke mye rust på den. Det er ideelt å prøve og finne en sykkel med ingen rust i det hele tatt, men litt rust er overkommelig.
2

Tapp motoren enhver og all olje og andre væsker. Ta hele motoren fra hverandre og rengjør hver enkelt del, og pass på å fjerne all smuss og støv.
3

Bruk maling remover å fjerne de gamle strøk med cruddy maling av kroppen av skitt sykkel. Sørg for å bære en maske for å beskytte deg mot eventuelle gasser forårsaket av noen rengjøringsprodukter du kanskje bruker på dirt bike. Du må kanskje bruke litt sandpapir til sand noen små rustflekker kroppen måtte ha under malingen også.
4

Coat skitt sykkel kroppen rammen i primer og deretter male kroppen hvilken som helst farge av din valg. Male rammen kan være vanskelig og frustrerende og krever at du spraye kroppen fra flere vinkler for å sørge for at det hele blir jevnt belagt i maling.
5

gjenoppbygge motoren sette de rene og tørkede deler sammen igjen. Det kan være lurt å ha noen som er erfarne i å gjenoppbygge disse type motorer hjelpe deg å sette det sammen igjen for å unngå problemer.
6

Skift ut den gamle suspensjon med nye sjokk. Ikke bruk de gamle sjokk som kan ha vært på sykkelen da disse kan bli skadet og kan føre til at du har en ulykke.
7

Kjøp og erstatte de gamle hjul og felger. Det kan være innkjøp splitter nye dekk også, og sørge for at dekkene er riktig fylt med luft.
8

Test din skitt sykkel og sørge for at alt er opp til pari og fungerer. Alltid sørge for å ha riktig sikkerhetsutstyr, som hjelm, når jeg tester ut den splitter nye hjemmelaget skitt sykkel.
9

Skriv inn et løp, og sørg for å ha en god tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106248.html

Previous:
Next:

motorsykler