Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorcycle Safety Vests

Motorsykkel redningsvester beskytte ryttere fra farer på veien, særlig om natten. Ofte ryttere glemme viktigheten av seg en refleksvest mens nattkjøring, men en vest vil bidra til å gjøre deg synlig for andre trafikanter og hindre potensielle ulykker. Funksjon

en motorsykkel refleksvest antrekk ryttere med reflekterende materiale som gjør dem lett synlige. Mørke motorsykler kan være vanskelig for bilistene å se, spesielt hvis motorsyklisten er kledd i mørke klær også. De fleste ulykker er forårsaket av et kjøretøy å snu til en motorsykkel, og en refleksvest kan forhindre at dette skjer.
Typer

Mange redningsvester kjøre ut av batteriene og kan slås av eller på etter behov. Noen vester har muligheten til å gå inn i "blink"-modus for å gjøre ryttere enda mer synlig i farlige områder. Redningsvester kommer i et bredt spekter av farger, inkludert rød, gul, oransje og hvit. Vanligvis er lyse farger som brukes til å trekke oppmerksomhet til rytteren. De fleste redningsvester er konstruert av heavy-duty materiale som bærer godt og utfører i en rekke værforhold.

Size

Mange motorsykkel redningsvester kommer i en standard størrelse, avhengig av stropper for å justere dem til å passe hver rytter. Andre vester kjøre i standard størrelser fra ekstra small til ekstra large. Det er lurt vesten å passe godt for å unngå å bli fanget på noe. Sitt på sykkelen din med refleksvest justert for å sikre at det føles behagelig nok til å sitte i. Tenk å få en større størrelse vest hvis du planlegger å bruke den utenpå din MC-jakke.
Hensyn

Ikke alle motorsykkel vester krever batterier for å fungere. Mange arbeider på en lignende måte til de vester slitt av flygeledere og bygningsarbeidere, ved hjelp av reflekser på utsiden av vesten for å trekke oppmerksomhet til rytteren.
Warning
< p> Ikke glem å praktisere andre motorsykkel sikkerhetstiltak mens iført en refleksvest. Kontroller at du har lysene på, og bære en reflekterende eller lyst dekket hjelm også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106269.html

Previous:
Next:

motorsykler