Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Motorsykkel Fenders

Motorsykkel fendere legge mye karakter til en sykkel. De kommer i alle slags former, størrelser og utførelser som virkelig kan forbedre din ride. Bytter ut en gammel motorsykkel fender med en ny, prangende krom eller karbonfiber motorsykkel fender vil gi turen en helt ny identitet. Det vil også forbedre luftstrømmen. Skifte en fender er en rask løsning som er bare en del av de mange mulighetene du har når du tilpasser din motorsykkel. Du trenger
Basic toolsWheel chocks
Vis flere instruksjoner
en

Skyv sykkelen opp på et par bremseklosser for å stabilisere den. Skyv jack under motorsykkel og løfte sykkelen ca 4 inches, før dekkene er av bakken. Pass på at sykkelen er i vater og stabilisert på jack.
2

Fjern eventuelle salveskene, reflektorer eller annen maskinvare og opsjoner som er i veien for fender. De fleste saltasker kan fjernes ved å løsne lærreimer og bolt maskinvare på posene.
3

Fjern sjokk boltene på motorsykkel sjokk å senke hjulet fra fender å senke hjulet fra fender.
4

Løsne de to boltene, sikring av fender til sjokk gafler. Skyv boltene fra montering sele som du holder fender med én hånd. Deretter bruker en Phillips-skrutrekker eller skralle, fjerne maskinvare fra flere seler som er spesifikke for sykkelen din.
5

Arbeid fender frem og tilbake som du fjerner den endelige montering bolt til du er i stand å skyve fender av gaflene og trekk den frem gjennom dem for å fjerne det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106231.html

Previous:
Next:

motorsykler