Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down en motorsykkel i en Trailer

Før du tar av nedover motorveien med premien din motorsykkel på slep, være sikker på at du vet hvordan du skal sikre en motorsykkel i en trailer slik at den ikke er skadet og ikke kommer løs mens du transportere den. Hvis du skal transportere en stor touring motorsykkel, sørg for at de fremre festene er ikke festet på styret, men nærmere toppen av gaffelen. Annet enn det, vil prosessen og sikkerhetstiltak du følger være den samme for alle typer motorsykkel du skal binde ned til en trailer. Du trenger:
Ratchet tie downs (2) bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Nivå tilhengeren. På enkelte modeller kan du gjøre dette ved å slippe ned foran tungen leveler nær stikk og justere det før tilhengeren er i vater. På andre modeller, er det bare et spørsmål om å gjøre at du har trailer parkert på et jevnt underlag. Når tilhengeren er i vater, slippe lasterampe på plass.
2

Skyv eller ri på motorsykkel på tilhengeren. Gå så langt frem som mulig i traileren
3

Hold motorsykkel i oppreist stilling;. Ikke la det mager eller hvile på stativ og vil ikke engasjere sentrum stativ hvis så utstyrt. Bruke skralle tie downs, den ene enden av web wrap flere ganger rundt en side av styret og feste den andre enden av båndet ned til hjørnet foran traileren, noe som gjør at Ratchet henger gratis og er tilgjengelig. Fest annen tie ned til motsatt side av styret og fremre hjørne på hengeren. Når du er ferdig, bør tie downs danne en "V" form fra styret til de fremre hjørnene av tilhengeren. Stram skraller, vekslende fra tie ned å binde ned for å holde stroppene selv, før stroppene er helt tett.
4

Fest en tie-down stropp på slutten av rammen av motorsykkelen på hver side av sykkelen. Kjør disse stropper til de bakre hjørnene på tilhengeren, igjen så stroppene danne en "V" form til sykkelen. Alternativ stramme skraller før stroppene er helt tett.
5

Plasser en bremseklossen foran og bak bakdekket av motorsykkelen. Pass på at du skyver chock mot dekket slik at dekk fanger den smale kanten av chock og vil holde det på plass.
6

Sjekk dine tie downs ved å prøve å rocke motorsykkel forover og bakover og fra side til side. Hvis du kan flytte din motorsykkel, stram skraller. Du bør ikke være i stand til å flytte motorsykkelen i det hele tatt mens den er på tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106375.html

Previous:
Next:

motorsykler