Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Bleed Bike Bremser

Når en motorsykkelens bremsevæske blir mørkt, er det et tegn på at skitt inn i væsken. Væsken må luftes ut, og erstattes med ny bremsevæske. Det er viktig å blø bremser fordi hvis bremsesystemet absorberer vann, blir kokepunktet for væsken senket. I en nødsituasjon, kan systemet svikter. Du trenger:
Bike manuell (hvis tilgjengelig) Tom gjenbrukbare bottlePlastic rør med diameter til å passe sprøyte ventil og munningen av fangst containerSyringeRags og papir towelsSpannerScrewdriverBrake FluidOpen fastnøkkel
Vis flere instruksjoner

1

Fest plastrøret til pause caliper lufteventilen. Ta av lokket og skyv slangen inn i brystvorten. Hell ca en tomme av fersk bremsevæske inn i den tomme flasken eller ta container. Skyv den andre enden av slangen gjennom sprøyten. Plasser en annen lengde på slangen ved enden av sprøyten og plasser den andre enden inn fangsten container.
2

Sett en fille under reservoaret for å unngå søl. Skru av tanklokket. Fjern mellomgulvet. Lå hetten og membran i en ren og praktisk plassering. Tømme reservoaret ved å trykke inn bremsehendelen å pumpe ut væske. Rengjør reservoaret ved mopping det opp med filler eller papirhåndklær. Fyll på ny væske, tar seg ikke å søle, og deretter erstatte reservoarets gummi membran. Klem hendelen jevne mellomrom for å sjekke om de flytende skyter opp.
3

Sterkt trykke inn bremsehendelen flere ganger for å bli kvitt luftbobler fra reservoaret. Trykk alle reservoarbergarter veikryss for å kvitte seg med noen små luftbobler med en fastnøkkel (lett trykk veikryss er tilstrekkelig).
4

Åpne Utluftningsskrue på bøylen samtidig trykk på bremse med den andre hånd. Plasser plastrør i beholderen med ny bremsevæske. Bruk en klemme /åpne /lukke /release bevegelse inntil reservoaret er full av væske.
5

Når bremsen føles fast og klar til bruk, stramme nippelen til momentet som er angitt i bruksanvisningen . Bytt calipers, pessar og lue med nøkkelen. Bruk filler og papirhåndklær til å rengjøre alle sølt bremsevæske fra gulvet og fra andre deler av sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106374.html

Previous:
Next:

motorsykler