Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å ri en Sport Bike

vite det grunnleggende om posisjon og kontroll er viktig for sikker kjøring og riktig håndtering av din sport sykkel. Tilbringe litt tid på å teste din posisjon og kontroller vil ikke bare forbedre ytelsen, men det kan hindre deg i å gjøre en fatal feil. Instruksjoner
en

Bruk en sport sykkel som er riktig størrelse for deg. Armene skal være i stand til å nå de barene enkelt og setet bør være en tettsittende passform med kroppen din ta tak i den. Bruk aldri en sykkel som er for stor, da dette vil være vanskeligere å kontrollere, og gjør deg kjent med alle kontrollene før ridning.
2

Sitt på setet for din sport sykkel og grep tanken med knærne slik at underkroppen har holder en fast på setet. Len deg litt forover slik at du har lett kontakt med barene.
3

Bøy kroppen mot venstre eller høyre inn i et hjørne for å slå. Skiftet i vekt guider sykkelen inn i hjørnet i samme retning som deg mager. Samtidig, trykk lett ned på tilsvarende bar med hånden for å svinge til venstre eller høyre og magert som du skyver.
4

Hold armene og hendene løs og avslappet hele tiden for å hindre utilsiktet press på barene. Sport sykler er utformet med svært raske reaksjoner og kontrollene er svært følsom for rytterens innganger, så opprettholde en lett berøring med overkroppen og bare legge press når du slår.
5

gå videre i sete til å legge vekt på forhjulet for å øke hastigheten på rette strekninger. Flytte tilbake til tregere som vekten bærer ned på baksiden av sykkel og fører trekkraft, som automatisk vil redusere hastigheten.
6

Ride sykkelen i trygge områder som utpekte spor eller ubebodde rette strekninger og beregne enkle avstander å ri med hyppige stoppesteder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106140.html

Previous:
Next:

motorsykler