Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Harley Davidson Vedlikehold

En Harley Davidson motorsykkel er en viktig kilde til stolthet blant sine eiere og utfører vedlikehold er et aspekt av deres bånd opplevelse med sykkelen. Det er også nødvendig å få mest mulig ut av investeringen din og gi deg selv den sikreste ride. Børsnoterte er noen primære referansepunkter for sykkel vedlikehold. Standard vedlikeholdsplan

olje og filter bør skiftes på de første 1000 miles, deretter 5000 miles, deretter hver 5000 miles etterpå. Overføringen smøremiddel bør også endres med de første 1000 miles, deretter hver 10 000 kilometer, sammen med tennplugger. Følgende bør også være en tendens til: * At 10.000 miles, betjeningen på hodet lagrene trenger smøring * At 20.000 miles, smøre styringsgruppen hodet lagrene igjen og juster dem om nødvendig.. Også endre forgaffelen olje. * På 25.000 miles, smøre master sylinder stempler, foran bremsehendelen pin og bremseklosser pins. Bytt bremsekalippernes støvler, foringer og gummi komponenter i master sylindere og kalipere. * På 30.000 miles, erstatte de bakre gaffel lagrene.
Vedlikehold for Winter Storage

Å sette sykkelen bort for vinteren innebærer mer enn å parkere den i garasjen. Du ønsker å lagre den i topp stand slik at den kan kjøres når du starter den. Lagring av maskinen for vinteren innebærer: * Bytte olje og filter * Legge drivstoff stabilisator og kjører sykkelen slik at væsken strømmer gjennom drivstoffsystemet * Ta ut batteriet og koble den til et batteri anbud som vil holde den belastet gjennom.. vinter eller kjøre sykkelen din i noen minutter hver ukene for å holde batteriet ladet. * Riktig Fyll dekkene og flytte sykkelen innimellom for å jevne ut trykket i dekkene. * Rengjør sykkelen, polere krom og aluminium flater, vaske frontruten og behandle skinn flater med en beskytter. * oppbevar den innendørs, eller dekke Harley med en motorsykkel cover, for å beskytte den mot elementene.
Pre-Ride Sjekkliste

Inspeksjon din Harley når du rir er en god idé, men det bør alltid gjøres før du går på en lang reise. En pre-ride gjennomgang bør bestå av følgende sjekkpunkt:.... * Din væsker * Din kontroller, for eksempel bremser, gass og styring * Din dekktrykk * Din pauser * Din lys, som dine signaler, frontlykter og tail lysene. * Dine speil, for å sørge for at de er riktig justert. * Batteriet. * Inspiser for lekkasjer knyttet til olje, drivstoff og hydraulikk. * Undersøk drivreim og drev.
Dekk

Kontroller at dekkene har så de slites skikkelig og sykkelen håndterer normalt. Kontroller at begge dekkene har sine ventilspindlene og de er i god stand. Test at Eikene er tette ved å lett å kjøre en skrutrekker over dem. En løs snakket høres annerledes enn de med riktig stramming.
Batteri

batteriets terminaler og kontakter må holdes rene. Test at klemmene og kabler er tette ettersom løse tilkoblinger er vanligvis den skyldige når det gjelder plutselige batterifeil. Hold ventilen tube klar av knekk og /eller blokkeringer.
Bremser

rotorer til bremsene må ha en glatt overflate som er fri for rusk. Undersøke hvor bremseklossene komme i kontakt med rotorene for å se om det er noen misfarging. Sjekk din for å verifisere korrekt tykkelse på bremseklossene
Lights
p Det er en god idé å ha en venn titt på lysene dine -. Front, bak, brems og blinkers - mens du vende brytere. Du kan bruke en vegg eller vindu for en refleksjon hvis du tester dem alene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106262.html

Previous:
Next:

motorsykler