Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe Saddlebags for en Honda Goldwing

Når du reiser på din Honda Goldwing du ønsker å ha de riktige salveskene å beskytte utstyret ditt og ser rettferdige på turen. Som den regjerende kongen av touring sykler, trenger din Honda Goldwing å ha poser for å gjøre antrekket komplett. Her er hvordan du kjøper saddlebags for din Honda Goldwing. Instruksjoner
en

Bestem om dine personlige behov er mer funksjonell eller asket. Hvis du ønsker utseendet på en enkel lær hog stil satt av vesker, gå med grunnleggende sett. Men hvis du vil værbeskyttelse for utstyret ditt, deretter plukke opp OEM poser, som har fordelen av en vanntett vanskelig sak og lock-evne.
2

Look for vanskelig å finne Goldwing salveskene på nettauksjoner og rubrikkannonser. OEM og ettermarkedet bagasje som monteres på den opprinnelige standarden 1975 to1984 Goldwing modeller er fortsatt tilgjengelig, men vanskelig å komme med. De fleste er tilgjengelige fra private eiere.
3

Pass på posene du kjøper vil passe på året Goldwing. Mens noen er utskiftbare, noen er ikke. Sjekk med forhandler og spør hvilke år av Honda Goldwing posene vil passe.
4

Spør om returrett. Sørg for at du vet selgerens returrett, bare i tilfelle de posene ikke samsvarer med maling eller ikke passer ordentlig.
5

Besøk en Honda motorsykkel forhandler og se alle de tilgjengelige alternativene. Dette gir deg en bredere forståelse av hva mulighetene er for sykkelen din. Spør en Honda megler hva som er tilgjengelig direkte fra Honda for året Goldwing.
6

Shop for salveskene for Goldwing din på steder som CyclePartsNow. Du vil finne mange alternativer og poser din Honda Goldwing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106158.html

Previous:
Next:

motorsykler