Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel eksosanlegg

Motorsykkel eksosanlegg er innstilt for lyd, ytelse og utseende. Produsenter velger det beste systemet for sine motorsykler basert på kravene i den typiske sluttbrukeren. Imidlertid er en av de første ting fleste sluttbrukere erstatte eksosanlegget. Følgende informasjon vil hjelpe deg i å gjøre valg når du tilpasser sykkelen din. Funksjon

Den primære funksjonen til motorsykkel eksosanlegg er å lufte brent motor gasser vekk fra motoren og bruker. Etter-markedet oppgraderinger kan øke ytelsen basert på eierens behov, eller rett og slett tilpasse utseende av motorsykkelen.
Typer

Twin eksosanlegg ventilere gassene gjennom to seksjoner av eksosrøret. Eksosanlegget kan også sendes via en enkel eksos delen kjent som en to-i-en.
Resultatutvikling

Ytelse kan økes med endringer i eksosanlegget. Mindre rør gir maksimal effekt for lav til middels hastighet. Større rør gir maksimal kraft for middels til høy hastighet og redusere dreiemoment og gassrespons for lav til middels hastighet. Like lange rør er mer effektiv enn rørene som er av ulik lengde. Lengre rør øke makten under dreiemoment toppen av motoren og kortere rør øke makten over moment toppen av motoren.
Utseende

En av de enkleste måtene å tilpasse en motorsykkel er å endre utseendet på eksosanlegget. Etter-markedet alternativene inkluderer svart, grå, krom, pulverlakkert og andre tilpassede systemer. Men husk at endringer i rør på eksosanlegget vil endre ytelsen av motorsykkelen. Bruk ytelsen informasjonen ovenfor for å få mest mulig ut av investeringen din hvis du velger å tilpasse basert på utseende alene.
Egenskaper

deler av en motorsykkel eksosanlegg, fra motoren til slutten av systemet, er: headpipe, frem forvirre, glassfiber pakking i hvelvet for å redusere støy, bakplaten og eksosrøret. Endringer i noen av disse delene kan endre ytelsen og lyden av eksosanlegget på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106251.html

Previous:
Next:

motorsykler