Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hyosung Motorsykkel History

Hyosung Motors er en motorsykkel produsent basert i Changwon City, Korea, med avdelinger i Japan, Europa og USA. Introdusert til det amerikanske markedet i 2005, og tilbyr Hyosung en flåte av effektive og konkurransedyktige priser motorsykler, scootere og terrengkjøretøy. Den Hyosung Gruppe

Hyosung Group ble grunnlagt i 1957, og produserer tekstiler, tunge maskiner, kjemiske produkter og industrielle materialer. Hyosung gir også bygging og IT-tjenester og er godt kjent for high-end leilighetskomplekser i Korea. Hyosung Motors & Machinery Inc. ble grunnlagt i 1978 under ledelse av Hyosung Group. Et år senere, produserte Hyosung sine første motorsykler basert på design lisensiert av Suzuki Motor Company of Japan. Hyosung ville fortsette å produsere lisensierte motorsykler frem til 1987, sin ett år gamle forsknings-og utviklingssenter i Hamamatsu, Japan, produserer Hyosung første originale design. I løpet av denne tiden ble Hyosung valgt som den offisielle motorsykkel produsenten av OL 1988 i Seoul. I 2003 brøt Hyosung Motors bort fra Hyosung Group og ble kjøpt opp av S & T Motors av Korea i 2007.
Bedrift Positioning

Hyosung Motors under S & T Motors ledelse, inn i USA motorsykkel industrien midt sterk konkurranse i 2005. De fire japanske selskaper: Honda, Kawasaki, Suzuki og Yamaha har hatt en vellykket tilstedeværelse i USA, og solgte sykler sammen med Harley-Davidson og andre amerikanske produsenter. Hyosung imidlertid godt posisjonert sitt produkt som enkle og effektive sykler, utviklet primært for pendling. Brukervennligheten og relativt lave investeringskostnader brakt oppmerksomhet til budsjett-tenkende ryttere, som Hyosung produkter vanligvis solgt for så mye som $ 1000 lavere enn de fleste av konkurrentene. Siden da har Hyosung begått en god del penger på å utvikle nye modeller, med en helt original 1000 ccm sykkel utviklet spesielt for det amerikanske markedet. Hyosung Motors har i dag en arbeidskapital på $ 48 millioner og produserer ca 200 000 enheter årlig.
Products

Hyosung USA i dag tilbyr to grunnleggende varianter av sin street- baserte motorsykler, den GT650 Comet og GV650 Avira, hver med et utvalg av to separate kraftverk: en 650cc 90 graders v-twin og en 249cc 75 graders v-twin. Hyosung tilbyr også et utvalg av scootere, varierende mellom 50cc til 250cc og 450cc sport all-terrain vehicle. Ingeniørene ved Hyosung arbeid i forbindelse med Kinas Chongqing Yinxiang å utvikle nye modeller og å avgrense sine eksisterende produkter.
GT650 Comet

Den GT650 Comet drives av Hyosung proprietære bensininnsprøytet 650cc 90-graders v-twin motor, ligner i design til Suzuki SV650 motor, montert i en stål espalier-type ramme. Comet er tilgjengelig i tre ulike varianter: en fullt faired sport modellen, i likhet med Suzuki SV650, en semi-faired variant og en standard (eller naken) variant med brede barer og en oppreist sittestilling. Comets suspensjon inkluderer 41mm inverterte gafler med justerbar kompresjon og returdemping og en kobling-type mono støtdemper med justerbar forspenning og rebound. Bremsing gjøres via doble 300mm semi-flytende rotorer og to kalipere. Comet veier 451 pounds tørr og produserer en hevdet 79 hestekrefter. Prisene starter på $ 5399 for standard GT650 med sportslig GT650R selger for $ 6499.
GV650 Avira

Med den samme 650cc motor og en stål-gitter ramme med en 26,5 -tommers setehøyde, er Avira Hyosung opsjon for krysseren sett. Den Avira idrett en 41mm invertert gaffel, justerbar for kompresjon og returdemping, og et sett med to preload justerbare støtdempere bak. En lang, 67-tommers akselavstand gir mulighet for høyere førere å være behagelig, mens en bred 180mm bakdekk gir ekstra stabilitet på veien. Stoppe gis av den samme tvilling 300mm rotor satt opp som på Comet. Den Avira veier inn til 485 pounds, med priser som starter på $ 6499.
250cc modeller

Begge Hyosung flaggskip modeller er tilgjengelig med en lavere sylindervolum 249cc fire-ventil 75-graders v-twin motor som gir en håndterlig 27 hestekrefter. Den GT250 Comet er bare tilgjengelig i unfaired trim, mens GV250 Avira mister noe av sin skarpere styling. Den 180mm dekk er erstattet med en slankere 150mm dekk. Begge syklene er utstyrt med konvensjonelle ikke-justerbare gafler og fjæring bak. Prisene starter på $ 3499.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106438.html

Previous:
Next:

motorsykler